ESTEM SENSE PRESIDENT DEL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ. I QUÉ?

diumenge, 11 de desembre de 2011 ·


El cessament de Juan de Dios Navarro com a president del Consell d’Administració de RTVV i el seu nomenament com a delegat del Consell a Alacant deixa al descobert algunes cartes del Govern valencià respecte a la televisió i la ràdio publiques.
Així, assistim a l’enèsim intercanvi de càrrecs entre RTVV i el Consell, on els despatxos són moneda de canvi, com bé saben Lola Johnson o Núria Romeral. En este cas, el temps nadalenc, ens ha deixat un canvi de pessebre que s’ha d’interpretar dins de la correlació de forces del PP alacantí.

Juan de Dios, el breu, passa als anals de RTVV per haver sigut un exemple d’austeritat en els 4 mesos llargs que ha presidit el Consell d’Administració: ha cobrat 739 euros en concepte de dieta per cada ple que ha presidit. Durant tot este temps no hem sabut si tenia alguna cosa a dir sobre el model de RTVV que s’està gestant. Hi ha silencis que no són un exercici de prudència sinó una demostració d’ignorància.
Al llarg d’este temps qui ha dut la veu cantant ha sigut el popular Miquel Dominguez, més acostumat al cos a cos amb l’oposició. D’ell sí que sabem el model de televisió que defensa i la seua opinió sobre la inexistent manipulació informativa a RTVV.

TRANSICIÓ, CAP A ON?
És evident que en esta etapa de transició, a l’espera que qualle el nou model de RTVV, el Consell d’Administració és un òrgan que serveix de ben poc. A partir d’ara el Govern valencià, segons el document de treball que ha enviat a l’oposició, vol que els membres del Consell d’Administració acrediten la seua competència professional o empresarial, el seu pas per altres consells d’administració o que demostren tindre mèrits rellevants en l’àmbit de la comunicació, la cultura, la docència o la investigació. Tant ampla és la mànega que ens temem que l’intent de professionalitzar el Consell d’Administració tornarà a quedar en no res. De moment ens conformem amb l’exercici de control i denúncia que fan alguns dels membres de l’oposició.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.