INDEFINITS: TARD... PERÒ L'EMPRESA MOU FITXA

dijous, 8 de juliol de 2010 ·

L'empresa, finalment, ha mogut fitxa i s'ha compromés a convertir en indefinits a 176treballadors temporals. La mesura es comunicarà als treballadors, de forma individual la setmana que ve. Tots els 176 treballadors són de televisió i estan destinats a programes i no inclouen els d'informatius. Els d'informatius, tots els que treballen en la ràdio i els de l'ens seran convertits en indefinits el pròxim mes de setembre. L'altra cara de la moneda és que l'empresa ens ha confirmat que alguns treballadors que acaben contracte no tornaran. El que ha garantit és que en cap cas anirà al carrer ningú que complisca els requisits per a ser indefinit.

PER QUÈ NOMÉS UNA PART DELS TREBALLADORS DE CANAL 9 I NO ELS DE LA RÀDIO I L'ENS?

Segons l'empresa el motiu és que s'ha volgut aplicar la nova normativa laboral aprovada el mes passat i s'han hagut de modificar els criteris en benefici dels treballadors tot i que no estava obligada a fer-ho. També han argumentat que s'ha prioritzat els treballadors de programes de Canal 9 perquè són els que es troben en una major situació d'inestabilitat. En este sentit ha destacat que la nova programació de Ràdio 9 comença més tard i per tant ajornar la transformació a setembre no afectarà les seues expectatives d'estabilitat.
Veure distribució per categories afectades.

QUÈ FER?

L'empresa encara no ha decidit la forma concreta de comunicar als treballadors temporals la seua conversió en indefinits però ho farà personalment o per escrit durant els pròxims 15 dies. Cas que algú del col.lectiu esmentat considere que compleix els requisits i no reba en els pròxims quinze dies la corresponent notificació pot dirigir-se a recursos humans o als sindicats per poder esmenar el possible error. Intersindical Valenciana tindrà atenció permanent durant este període per atendre qualsevol dubte i assessorar-vos.
Cas d'anar-se'n de vacances seria convenient que indicareu a l'empresa la manera en què pot posar-se en contacte amb vosaltres.

ÉS SATISFACTÒRIA L'ACTUACIÓ DE L'EMPRESA?

La conversió de temporals en indefinits ha sigut sempre una prioritat de la Intersindical i un dels principals motius de firmar el conveni. Hauríem preferit que el procés s'haguera encetat més prompte i per a tots els col.lectius. No ha pogut ser així. El que podem assegurar és que el que hem aconseguit no ens ha caigut del cel i que hem fet un gran esforç per aconseguir-ho. I és que l'empresa funciona com funciona i fins i tot costa sang haver de reclamar la pura i simple aplicació de la llei. El que si hem de valorar és que l'empresa haja aplicat els aspectes més positius de la nova normativa a pesar que una part d'ella és discutible que siga ja d'aplicació. Suposant que realment l'aplique.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.