L'EMPRESA COMENÇA A FER INDEFINITS

divendres, 15 de gener de 2010 ·

La Direcció de RTVV s’ha compromés, en la Comissió Paritària celebrada hui, a convertir en indefinits durant este trimestre els treballadors que reuneixen els requistits que recull l’Article 19.2 del Conveni Col.lectiu i l’article 15.5 de l’Estatut dels Treballadors.

L’empresa notificarà pròximament als interessats la seua nova condició laboral. Això significa, segons la llei, que es convertiran en indefinits aquells treballadors en actiu que estiguen contractats durant un termini superior a 24 mesos en un període de 30, per al mateix lloc de treball amb la mateixa empresa, mitjançant dos o més contractes temporals. Queden fora d’esta aplicació els contractes formatius, de relleu i interinitat.

Tot i això, sindicats i empresa discrepem sobre algunes interpretacions de l’abast de la llei. Així, no coincidim a l’hora de valorar el nombre d’empreses que conformen RTVV. Així, mentre els tres sindicats presents a la Paritària defensem que RTVV és una sola empresa a efectes de còmput, la Direcció considera que són tres empreses diferents. Tampoc coincidim en la definició de lloc de treball a què fa referència l’Estatut dels Treballadors. Així, mentre l’empresa fa una interpretació més restrictiva del lloc de treball, els sindicats demanem una interpretació més àmplia, sobretot perquè esta empresa no té catalogats els llocs de treball.

Estes discrepàncies provocaran que alguns expedients siguen susceptibles d’interpretació. Per avaluar l’abast, caldrà esperar a que l’empresa avance en esta matèria i pose damunt la taula el nombre i circumstàncies dels treballadors que convertirà en indefinits. En la pròxima comissió paritària, d’ací a tres mesos, l’empresa ens informarà sobre com ha aplicat este article. Este procés es repetirà trimestralment.

Des de la Intersindical no anem a permetre lectures restrictives de la legislació i continuem posant el nostre equip jurídic al servei dels treballadors de RTVV per aclarir qualsevol dubte i tramitar davant l’empresa els expedients que considereu que reuneixen els requisits legals. A partir d’este punt, defensarem un per un, si cal, cada cas concret que considerem que reuneix es requisits.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.