PEDRO GARCÍA: UN DELS PITJORS DIRECTORS GENERALS DE RTVV

divendres, 28 d’agost de 2009 ·

Des de la Intersindical no podem lamentar la marxa del Director General de RTVV, Pedro García. El seu mandat s'ha caracteritzat per la manipulació informativa, per una política de personal arbitrària, pel seu despreci al Conveni Col.lectiu i als representants dels treballadors i per una gestió econòmica desastrosa.

El fins ara Director General s'ha botat tots els principis de la Llei de Creació de RTVV i els ha substituït pel servilisme més descarat. Per a Francesc Camps haurà sigut molt dolorós prescindir d'ell perquè difícilment trobarà una persona que porte las seua fidelitat tan lluny. Pedro García és carn de la seua carn i tela dels seus tratges com demostra el sumari del cas Gürtel.

Pedro Garciá deixa en herència una ràdio i una televisió pública desacreditada davant la ciutadania, un munt de denúncies per manipulació informativa presentades pels sindicats davant de la Sindicatura de Greuges i un forat de mil dos-cents milions d'euros de deute fruit d'una gestió insensata. No som nosaltres els únics que ho diem, també la Sindicatura de Comptes i les auditories encomanades per la Generalitat posen en relleu la seua arbitrarietat i ineficiència en la política econòmica i laboral de la casa. També l'han posat en evidència un seguit de denúncies davant la Inspecció de Treball. El Director General se'n va sense haver contestat cap iniciativa sindical, sense haver-se reunit ni una sola vegada amb el Comité d'Empresa i sense haver dit una paraula sobre el contracte-programa que abordarà el futur de l'empresa.Nosaltres volem pensar que la seua marxa obri una porta a l'esperança i que és fruit d'una reflexió de que les coses han arribat massa lluny. Per este motiu, la Intersindical ofereix la seua col.laboració al nou director general per treballar a favor d'una ràdio i una televisió pública en valencià i de qualitat. Una RTVV amb més producció pròpia. Voldríem que la seua entrada coincidira amb l'aprovació definitiva del nou Conveni Col.lectiu, ara paralitzada, per obrir la porta també a unes noves relacions laborals entre l'empresa i els representants dels treballadors.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.