XINA, HONDURAS I FAVARETA

dilluns, 6 de juliol de 2009 ·El jutge assenyala amb el dit a Francesc Camps i Rádio 9 i Canal 9 no han trobat millor manera d'obrir els informatius que anar-se'n a la Xina i Honduras. I naturalment, RTVV continua ignorant que el President de la Generalitat està imputat.
La secció sindical STAS-Intersindical Valenciana en RTVV considera inaudita esta actuació que ens avergonyeix com a treballadors i com a sindicat ique no busca altra cosa que amagar tot allò que incomoda el govern valencià.
Tornem a demanar la dimissió dels responsables d’informatius de Ràdio Nou i Canal 9, Juanjo Braulio i Lola Johnson, respectivament, per considerar que no tenen com a objectiu informar els valencians i actuar com un servei públic sinò únicament servir els interessos del PP i del president de la Generalitat.

Canal 9
 
Per a Canal Nou, la notícia més important del dia ha estat la situació política a la Xina, seguida de les protestes a Hondures, un assassí en sèrie als Estats Units i la visita de Barack Obama a Moscou. A les 14:40 hores, Canal 9 ha parat atenció al cas “Gürtel” per a dir que es manté la tramitació del cas i que les parts hauran de comparéixer el pròxim 15 de juliol. En cap moment s’ha utilitzat la paraula “imputat” per referir-se a Camps tot i que, per primera vegada, Canal 9 ha fet referència al delicte del que se l’acusa: “cohecho” (sic, en castellà). Les paraules “tratges” o “vestuari” tampoc no apareixen en la noticia. L’única declaració ha estat la de María Dolores de Cospedal, secretària general del PP. L’oposició no ha aparegut en la televisió autonòmica.

Ràdio 9

Ràdio Nou ha obert el seu informatiu d’este migdia amb una operació antidroga, les protestes a la Xina, els incidents a Hondures, unes noves proves que substitueixen l’amiocentesi, la grip A i el relleu al CNI. Posteriorment, s’ha informat de les novetats del cas Gürtel sense dir, una vegada més, que el president de la Generalitat està imputat ni tampoc que el jutge instructor aprecia indicis racionals de delicte en l’actuació de Francisco Camps. L’oposició tampoc no ha tingut el seu espai a Ràdio Nou. L’únic tall que s’ha posat ha estat el de María Dolores de Cospedal, secretària general del PP. Com a novetat hem de dir que la informació sí deia, per primera vegada, el delicte pel qual està acusat Camps: “suborn”.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.