DENUNCIEM L'EMPRESA PER NO INFORMAR-NOS DE LA CREACIÓ DEL CANAL 24 HORES

dimarts, 27 de gener de 2009 ·


La Intersindical presentarà demà mateix la primera una denúncia davant la Inspecció de Treball per la creació del Canal 24 hores de TVV per falta d’informació i per vulnerar l’article 41 de l’Estatut dels Treballadors. Considerem que s’han produit modificacions substancials en les condicions laborals dels trebalalladors, entre altres les referides a jornada , horari, torns, remuneració, treball i rendiment i canvi de funcions. Segons l’Estatut dels Teballadors, l’empresa està obligada a encetar un procés negociador amb el Comité d’Empresa i pactar amb totes estes modificacions amb els representants dels treballadors.

JA ESTÀ BÉ D'INCOMPLIMENTS

Però, a hores d’ara, la realitat és que els representants dels treballadors ni sabem ni hem pogut pactar res. Des de la nostra secció sindical hem demanat informació fins a l’extenuació però l’empresa vulnera sistemàticament la seua obligació d’informar i recabar l’opinió dels representants dels treballadors. Una actitud que esta secció sindical no pensa consentir.
En la reunió de hui, i preguntada de nou pel Canal 24 hores, l’empresa ha dit que fins divendres no ens podia donar informació i s’ha limitat a afirmar que el nou canal afecta 70 treballadors i que els horaris van a respectar el conveni. Farts, per tant, d’esta falta de respecte, ens veiem en l’obligació de presentar una primera denúncia.

HI HA MÉS INCOMPLIMENTS, HI HAURÀ MÉS DENÚNCIES.

Malauradament, no serà la darrera vegada que ens obliguen a acudir a la Inspecció de Treball. Els reiterats incompliments del conveni col.lectiu i de la legislació laboral en matèria d’horaris del nou canal (falta de publicitat dels horaris, falta de comunicació de les modificacions per escrit, incompliment dels terminis de preavís, horaris fora de conveni, coaccions als treballadors perquè acepten horaris il.legals….) poden ser objecte d’una altra denúncia sobre la qual ja treballem.

Des d’ací volem denunciar la nefasta política laboral de RTVV, una empresa que vulnera flagrantment la legislació i que amb el seu comportament indigne i prepotent cap als treballadors només aconsegueix desmotivar-los en un projecte, com el Canal 24 hores, que hauria de ser il.lusionant i una garantia del manteniment dels llocs de treball.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.