PER QUÈ LA MILLOR OPCIÓ ÉS VOTAR LA INTERSINDICAL?

dimecres, 26 d’octubre de 2011 ·


La Intersindical ha utilitzat esta campanya electoral per a dir què és el que ha fet estos quatre anys. Durant este temps, el nostre sindicat, a més de treballar, ha sabut consolidar un projecte amb identitat pròpia.Vota Intersindical RTVV from intersindicalrtvv on Vimeo.


  Hem intentat demostrar que negociació, la denúncia i la mobilització no són termes contradictoris, sinó complementaris. Per este motiu, la Intersindical ha estat present en totes i cadascunes de les negociacions i mobilitzacions que s'han fet a RTVV i ha acudit als tribunals totes les vegades que ha calgut.
  Hem treballat per tot el col.lectiu de treballadors, però també hem dedicat una bona part de la nostra acció sindicat a gestionar els problemes individuals perquè apostem per un sindicalisme de proximitat.

  Hem lluitat per la unitat sindical amb totes les nostres forces des de l'endemà de les passades eleccions. però sempre hem tingut en compte que els interessos dels treballadors estan per damunt de les estratègies sindicals.

  Hem eixamplat l'àmbit d'acció sindical que existia fins ara a la casa considerant com a pròpia la lluita pel compliment de la llei de creació de RTVV i, concretament contra la manipulació informativa i la manca de pluralisme.

  L'acció sindical també passa per l'estudi. Per això analitzem les auditories i tots els documents que ens poden servir per defensar la RTVV que volem i als seus treballadors. Perquè la negociació, no s'improvisa.

  Ens hem convertit en l'únic sindicat que durant estos quatre anys ha optat per no tindre cap alliberat com a la millor eina de mantindre el contacte directe amb els treballadors i treure el màxim profit de les hores sindicals. Una decisió que tampoc no té precedents a RTVV.

  Hem convertit la informació constant als treballadors en una eina d'identitat que tampoc tenia precedents en la casa. Fruit d'eixe treball són les vora 118.000 entrades que ha tingut el nostre blog, la nostra pàgina de youtube i els 550 seguidors que tenim al twitter i els 770 del facebook.

  El vot a la Intersindical està avalat per quatre anys de treball. Som el sindicat que creu en la proximitat i que informa, que sap negociar i no renúncia a la mobilització ni dubta en anar als tribunals. Som el sindicat que està al teu costat. Som el sindicat que defensa una RTVV pública, en valencià i de qualitat perquè només amb ella tindrem futur.Som el sindicat que es compromet amb la unitat sindical.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.