CINISME I EXCUSES DE MAL PAGADOR

dimarts, 14 de desembre de 2010 ·

L'empresa ha justificat la decisió de rebaixar-nos el Plus Conveni a la quantitat que cobràvem l'any 2007 argumentant que ha sigut una exigència de la Sindicatura de Comptes. Una mentida més. Les recomanacions que sistemàticament fa la Sindicatura de Comptes a la direcció de RTVV van per un altre camí ben diferent. Estos podrien ser els 10 manaments que, malauradament, l'empresa es nega a aplicar a pesar de la insistència del Síndic. I així ens van les coses....


1.- Faràs un pla de viabilitat per damunt de totes les coses. Davant l'increment de les pèrdues i el dèficit la Sindicatura recomana “un pla de viabilitat a mitjà i llarg termini, a l'objecte de paralitzar el procés de deterioració i de restablir l'estructura patrimonial i financera, considerant entre altres aspectes un major rigor en la gestió de la despesa i en el consegüent control pressupostari, especialment en depeses de programes i adquisició de drets i de personal ”
2.- Vigilaràs els impagaments. La Sindicatura alerta que els clients de dubtós cobrament són més dels que es declaren i que existeixen saldos difícilment recuperables.

3.- Calcularà abans de contractar. La Sindicatura de Comptes adverteix que es compren els programes sense calcular prèviament el cost total imputable i els ingressos de publicitat derivats de la seua emissió i induïts per l'audiència que hom preveu obtenir.

4.- Utilitzaràs personal de la casa. El Síndic reitera la necessitat de contractar seguint unes normes sobre els preus que s'han de satisfer a les productores i demana que es justifique en els expedients de contractació perquè no s'utilitza personal de RTVV.

5.- Utilitzaràs la clàusula de rescissió. Quan no s'assoleix l'audiència prevista, recomana fer ús de la clàusula de rescissió contractual i no renovar els contractes, com s'ha continuat fent amb les productores amigues dels successius directors generals.

6.- Pagaràs drets d'emissió mirant la butxaca. El Síndic es molt crític amb la compra-venda de drets d'emissió d'equips com el València, el Vila-Real i el Llevant, que varen fer perdre 21 milions d'euros a RTVV en només un exercici. Adverteix, de cara al futur que els pagaments efectuats per drets d'emissió “haurien d'anar precedits d'una anàlisi rigorosa dels preus que s'hi hagen de satisfer i dels possibles ingressos que hom preveu obtenir”. Ja ho hem pogut comprovar amb l'emissió de la Fòrmula 1.

7.- No faràs trampa amb la contractació i utilitzaràs les borses de treball. El síndic critica la política de contractació “tant pel que fa a la no utilització de les borses de treball per a la majoria de les contractacions realitzades, com a la falta de motivació suficient de les propostes de contractació. També es recomana que l'objecte del contracte d'obra o servei es definisca amb precisió i claredat”.

8.- No enchufarás. L'empresa sobrepassa el nombre previst de personal de suport o assessorament a directius, denominat "extra-plantilla". També denuncia contractes on “no consta la documentació que acredite la titulació requerida per a poder exercir el lloc de treball, o la titulació aportada no s'ajusta a la requerida”.

9.- Catalogaràs els llocs de treball. La Sindicatura reclama que el Conveni Col.lectiu incloga els requisits i les funcions de cada lloc de treball, una reivindicació constant dels sindicats que l'empresa ignora sistemàticament..

10.- No malbarataràs la publicitat. La sindicatura constata que les tarifes de preus d'anuncis publicitaris a RTVV aprovades anualment perden la seua efectivitat al quedar minorades a conseqüència de: l'aplicació de descomptes que representen entre el 50% i 75% del preu fixat.

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.