DAVANT LA VAGA DE DEMÀ

dilluns, 7 de juny de 2010 ·

La Intersindical és una de les organitzacions sindicals que han convocat a la vaga de la funció pública de demà. En el cas de RTVV ens trobem que la retallada de salaris només afecta una part dels treballadors, concretament als de l'Ens. Es tracta d'una situació absolutament irregular en una empresa en la qual tots compartim un únic Consell d'Administració, un únic Director General i sobre tot, un únic Conveni Col.lectiu. Quan els sindicats hem firmat les taules salarials les hem firmades per a tots els treballadors i resulta incongruent que s'intente excloure de la seua aplicació a una part del col.lectiu. És per este motiu que anunciem la nostra intenció d'impugnar la mesura en els tribunals.

Reconeixem que la situació creada és molt confusa i ho és perquè l'Administració ha fet tot el possible perquè així fora. Ho ha fet clarament amb la intenció de dividir els treballadors. Però no hem d'enganyar-nos, el problema real no és què a uns els van a llevar una part del salari i a altres no, sinó que el govern ha intentat evitar que confluira el descontent de tots en una mateixa data per restar-li ressó. Per a nosaltres resulta evident que, d'una manera o altra, a tots ens arribarà el nostre torn.

La Intersindical, com organització convocant de la vaga de la funció pública, anima els treballadors de l'Ens perquè la secunden. Alhora, en la mesura que els membres del Comité d'Empresa i els delegats sindicals ho són gràcies als vots de tots els treballadors de RTVV, inclosos evidentment els de l'Ens, ens sentim particularment afectats. És per este motiu que vos anunciem que els representants de la Intersindical demà faran vaga i així ho hem fet saber a l'empresa. Als afiliats i simpatitzants, donades les circumstàncies, els deixem llibertat perquè actuen segons el seu criteri.

L'EMPRESA ENS ENGANYA

L'empresa ens enganya quan diu que no hi ha cobertura legal perquè els treballadors de TVV i RAV puguen fer la vaga de demà. Entre altres coses perquè és mentida que únicament l'haja convocada CCOO. En l'escrit de convocatòria de la Intersindical es concreten clarament els àmbits que abarca la vaga i la resolució de serveis mínims recull que afecta “les societats mercantils públiques que reben aportacions de qualsevol naturalesa a càrrec dels pressupostos públics o a càrrec dels pressupostos dels ens o societats que pertanyen al sector públic destinades a cobrir déficits d'explotació”. També estableix serveis mínims en els informatius de Canal 9 i Ràdio 9 on no hi ha treballadors de l'ens.
Els serveis jurídics de la Intersindical estan estudiant la desconvocatòria que ha fet l'empresa de la vaga i la possible vulneració dels drets sindicals.

DEU MOTIUS PER FER LA VAGA

Deu motius per fer la vaga.

MANIFESTACIONS DEL 8 DE JUNY A LES 19 HORES

Alacant: Escales de l'IES Jorge Juan
Castelló: Plaça de les Aules
València: Plaça de Sant Agustí-Cantonada Avinguda de l'Oest

PRESTACIONS SOCIALS

La Intersindical ha demanat la convocatòria de la comissió de prestacions socials per decidir sobre la concessió de les ajudes a fills, estudis i pròtesis previstes en el VIII Conveni Col.lectiu. També volem tractar el pla de pensions i els preus de la cafeteria del CPP de Burjassot. Considerem que la reunió hauria de realitzar-se abans de les festes de nadal per poder rebre les ajudes el més aviat possible

SÁNCHEZ DE LEÓN ADMET A LES CORTS QUE VAN A “REESTRUCTURAR” LA PLANTILLA DE RTVV

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

LA LOTERIA DE NADAL QUE TOCA

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VARIACIÓ PERCENTUAL DE VOTS 2011-2007

VIII CONVENI COL.LECTIU RTVV

CALENDARI LABORAL

SIGNA EL MANIFEST CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL A RTVV

BAIXA MATERNAL I DRET DE LACTÀNCIA

OLTRA QÜESTIONA LA DECÈNCIA DE JARABA PEL SEU COMPORTANENT EN EL CAS SANZ

MORENO CRITICA EL COMPORTAMENT DE JARABA EN EL CAS SANZ

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat pel cas Sanz

L'ASSETJAMENT SEXUAL, L'ALTRA CARA DE L'ASSETJAMENT LABORAL

CANAL 9 CONTRACTA DE TERTULIANA LA MULA FRANCIS

Rocío Casanova no entén la "tonteria" d'ensenyar valencià en les escoles i nosaltres no entenem que es contracte de tertuliana en Canal 9 a la mula Francis. Casanova ja va triomfar la primavera passada en el nostre blog defensant a Berlusconi. A seu costat Carrau ha aconseguit semblar Carod Rovira. Veure la resposta de Marga Sanz a Rocío Casanova.

QUINTELA O L'ORGULL DE SER DE DRETA

AÇÒ ÉS PRECÍS?: 800 EUROS + IVA + AVE+ HOTEL

Hui, en la secció “Açò és precís?” vos presentem la tertuliana Mamen Gurruchaga. Cadascuna de les seues col.laboracions al programa “DBT” que presenta i dirigeix Isabel Durán ens costa cada setmana als valencians 800 euros més IVA, més l'AVE Madrid-València, més l'hotel. Ací teniu un recull amb algunes de les seues brillants i instructives aportacions.

VÍDEO D'ESTIL ON LA DIRECCIÓ DE RTVV S'INSPIRA PER A FER ELS INFORMATIUS

QUÈ FAN ELS SINDICATS PER NOSALTRES?

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL

L'INFORME DEL SÍNDIC DE GREUGES ARREPLEGA LES REIVINDICACIONS DE LA INTERSINDICAL
En el seu últim informe anual, corresponent a l’any 2009, el Síndic de Greuges es fa resó de les reivindicacions que li ha traslladat Intersindical Valenciana. Més informació i veure informe.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES INFORMACIONS MANIPULADES QUE EMET CANAL 9 I RÀDIO 9?

Evidentment, aquells que tenen la responsabilitat de decidir què es dóna i com es dóna en els informatius. Eixa responsabilitat, per tant, no és dels treballadors que, moltes vegades, són les primeres víctimes de la manipulació. Llegir més.

VICENTE SANZ DAVANT LA JUSTíCIA

Retransmissió que va fer la Intersindical via Twitter. http://intersindical.blogspot.com/

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?

QUIN CONTRACTE-PROGRAMA?
Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

INFORMES I AUDITORIES RTVV

-Resum Informe Sindicatura de Comptes RTVV 2007
-Auditoria Ernst&Young 2008
-Comptes Generals RTVV 2008

ARXIU DE LA NEGOCIACIÓ DEL VIII CONVENI COL.LECTIU

-Les 26 hores que precediren el trencament de les negociacions del VIII Conveni Col.lectiu el 18 de novembre del 2008.
- USO i UGT firmen un conveni extraestatutari: Què és un conveni extraestatutari
- Comparació, línia a línia, del VII Cconveni amb l'acord extraestatutari signat per USO i UGT
- Justificació de la UGT per a firmar l'acord extraestatutari.
- Modificacions introduides per la Intersindivcal per a firmar el conveni.

INFORMES DE MANIPULACIÓ A RTVV DEL 2008

Corresponen als mesos de febrer, març i abril del 2008 i foren realitzats conjuntament per la Intersindical i UGT. Veure els informes.