dimecres, 9 de novembre del 2011

EL JUÍ PER LA CLÀUSULA DE REVISIÓ SALARIAL ES FARÀ EN L'AUDIÈNCIA NACIONAL EL 22 D'ESTE MES

El que reivindiquem és que s'aplique el VIII Conveni Col.lectiu en tots els seus termes i que es respecte el nostre dret a mantindre el poder adquisitiu. La nostra reclamació es refereix a l'any 2010 i equival a quantitats que van dels 600 als 1500 euros per treballador segons categories professionals. Ara, la paraula la tenen els jutges.

Per a més informació
clica ací.

DARRER ACTE DE CONCILIACIÓ

El darrer acte de conciliació es va fer a la Direcció de Treball de Madrid el passat 17 d'octubre i l'empresa ni tan sols va acudir. Sí que ho van fer CCOO, CGT i USO. Els dos primers es van adherir a les reivindicacions plantejades per la Intersindical en el conflicte col.lectiu. Per la seua part, USO es va descarar novament i no va voler pronunciar-se sobre la demanda. Veure acta conciliació.

UGTno va acudir a l'acte de conciliació a Madrid, però sí que va manifestar el seu acord amb el contingut de la nostra demanda en l'acte de conciliació que es va fer en el Tribunal d'Arbitratge Laboral el passat mes de desembre.

EL JUÍ DEL DIA 22

Per al juí del dia 22 la Intersindical ha reclamat la compareixença com a testimonis dels representants de CCOO, UGT i CGT. Ho hem fet perquè estem convençuts que el seu testimoni servirà per reforçar les reivindicacions que compartim.

Per contra, no hem citat a declarar a USO en considerar que d'este sindicat no podem esperar cap ajuda, ja que posa els interessos de l'empresa per davant dels treballadors. Serà l'empresa, en tot cas, la que reclame el seu testimoni si és que li interessa.

UNA REIVINDICACIÓ UNITÀRIA

La reclamació de la clàusula de revisió salarial per la via judicial ha sigut plantejada en solitari per la Intersindical, però és evident que el seu contingut és amplament compartit per la resta de sindicats en ser l'essència dels convenis col.lectius firmats des de fa més de deu anys. En este sentit podem afirmar que estem davant una reivindicació que s'ha esdevingut unitària i que esperem guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada