dilluns, 14 de novembre del 2011

LA CONSTITUCIÓ DEL COMITÉ D'EMPRESA NO POT ESPERAR

La constitució del Comité d'Empresa no pot esperar i caldria formar-lo esta mateixa setmana. Entre altres coses perquè la setmana que ve el Comité d'Empresa ja hauria de plantar cara al Sindicato Independiente en l'acte de conciliació que es farà el dia 25 com a conseqüència de la impugnació que ha fet de les nostres eleccions sindicals.


VOLEM QUE EL COMITÉ D'EMPRESA TINGAVEU JA

El dia 25 d'este mes totes les seccions sindicals estem citades al SMAC per manifestar-nos sobre la impugnació que ha fet el Sindicato Independiente de les eleccions deRTVV. Es tracta d'una impugnació que tots els sindicats amb presència al Comité d'Empresa hem condemnat. El dia 25 però, no serà suficient que cada sindicat diga la seua.Volem que el Sindicato Independiente reba una resposta clara, rotunda i unitaria del Comitè d'Empresa en defensa de la seua legitimitat.

ESTE DIMARTS HAURIA DE SER DECISIU.

Este dimarts hi haurà diverses reunions bilaterals entre la Intersindical, CCOO, UGT i CGT. Estem convençuts que d'eixes reunions, que nosaltres estem reclamant per escrit des del passat dia 3, eixirà l'acord que esperen tots elstreballadors i treballadores i que esta mateixa setmana aconseguirem constituir el Comité d'Empresa.
La nostra responsabilitat és defensar en les millors condicions possibles, és a dir, amb el comité constituït, la voluntat manifestada de forma massiva pels treballadors en les urnes. És a ells a qui ataca el Sindicato Independiente amb els seus disbarats.

Vos recordem que la setmana que ve, a més de la cita del dia 25 en el SMAC, també en tenim una altra el dia 22 en l'Audiència Nacional on es veurà el conflicte col.lectiu plantejat per la Intersindical per la clàusula de revisió salarial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada