dilluns, 14 de novembre del 2011

LA INTERSINDICAL NO CRIDARÀ CCOO A TESTIFICAR EN L'AUDIÈNCIA NACIONAL


Des de la Intersindical no volem donar lliçons a ningú sobre els aspectes tècnics i formals d'un conflicte col.lectiu com el que es veurà el dia 22 en l'Audiència Nacional per tal que els jutges dictaminen sobre el nostre dret a cobrar la clàusula de revisió salarial. Tot i això, veiem amb molta preocupació les queixes que ha fet públiques CCOO.


LES COSES, QUAN MÉS CLARES, MILLOR

Hi ha coses elementals que no entenem que puguen ser qüestionades per ningú. La primera d'elles és que no es pot plantejar un conflicte col.lectiu sense demandar a totes les parts.

La segona cosa que hauria de saber tot el món és que el ser demandat no implica cap tipus d'amenaça o animadversió. Tampoc cal que els sindicats demandats acudisquen al juí. No anar, simplement equival a donar la raó al demandant. És a dir, donar un suport passiu al que reclama la Intersindical que és el pagament dels diners que ens deu l'empresa.

La tercera cosa que cal saber és que, efectivament, la Intersindical ha demanat la compareixença dels representants de CCOO, UGT i CGT en qualitat de testimonis per més que en el llenguatge jurídic es parle d'interrogatori. La millor prova de les nostres intencions és que no hem citat a USO perquè considerem que el seu testimoni pot ser contrari a les nostres reivindicacions. Per contra, hem citat com a testimoni el representant d'UGT, independentment de no haver acudit a l'acte de conciliació, perquè la seua intervenció pot ser positiva.


TOT TÉ SOLUCIÓ I LA QUEIXA DE CCOO, TAMBÉ

Nosaltres no volem crear conflictes innecessaris amb els companys de CCOO. Estem convençuts que no tenen la raó, però no tenim cap dret a fer-los fer coses que no volen fer. És per això que, si no volen participar en el juí com a demandats, nosaltres no posarem cap objecció a que no vinguen. 

En segon lloc volem comunicar-li formalment a CCOO que no anem a cridar-los com a testimonis en el juí, ja que som nosaltres els que decidim qui volem que done el seu testimoni i qui no. I, naturalment, no volem que ningú declare en contra de la seua voluntat ni en contra dels seus interessos, siguen els que siguen.


LA CONSTITUCIÓ DEL COMITÉ D'EMPRESA NO POT ESPERAR

Aclarides les qüestions anteriors, pensem que ja no existeix cap problema per constituir el Comité d'Empresa el més aviat possible. És a dir, esta setmana. Si no es fa, no serà per la nostra voluntat ni per culpa del conflice col.lectiu que hem plantejat en l'Audiència Nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada