divendres, 25 de novembre del 2011

JARABA MENTEIX A LES CORTS I A TOTS NOSALTRES

Jaraba continua sense assumir cap responsabilitat directa o indirecta en el cas Sanz. De la seua compareixença en les Corts, l'únic que ha esclarit és que quan va esclatar l'escàndol, no podia dormir per la nit. Com anava a dormir després de veure el vídeo on Sanz assetjava en el seu despatx tres treballadores? El que no ha dit és perquè no va utilitzar el seu insomni per a moure un dit ni telefonar a les víctimes.
Hi ha una altra pregunta: estava el senyor Jaraba despert en les Corts quan va afirmar que el Pla d'Igualtat es va “aparcar” perquè “los sindicatos tenían otros interesses?


AIXÒ DIU QUE ERA UNA RABOSSA QUE CUIDAVA LES GALLINES

El primer que cal saber és que el responsable de fer el Pla d'Igualtat a RTVV era Vicente Sanz. I amb això ja està quasi tot dit. La segona cosa que cal saber és que l'empresa estava legalment obligada a tindre el Pla d'Igualtat i no està de sobra recordar que la Inspecció de Treball es va personar en l'empresa i li va obrir dos expedients, un per la gestió laboral del cas i un altre per la inexistència d'un pla d'igualtat i un protocol d'assetjament. I les actes d'eixa inspecció, siga dit de pas, en estos moments van camí del jutjat de Paterna a petició de la Intersindical, personada en la causa com a acusació popular.

ANEM A FER-LI MEMÒRIA, SENYOR JARABA

El senyor Jaraba no diu la veritat quan afirma que el Pla d'Igualtat es va posar en marxa en gener del 2010, és a dir, abans de l'escàndol. En el mes de gener únicament es va fer la reunió de constitució de la Comissió d'Igualtat.
El senyor Jaraba menteix i ens insulta quan afirma que el pla d'igualtat “se aparcó porque los sindicatos tenían otros intereses”. En què es basa per a fer eixa afirmació? Quins són eixos “otros intereses? Hui li hem escrit una carta al Director General exigint-li que ens ho explique.
Per cert, la Intersindical es va abstindre en la votació del Pla d'Igualtat que es va aprovar el 29 de novembre del 2010 perquè l'empresa va fer un plantejament tant de mínims que no donava per a més.

EL FUTUR DE L'EMPRESA

Sabem que Jaraba va mentir en les Corts en ser preguntat sobre el cas Sanz. El que falta per saber és si també ho va fer en parlar del futur de l'empresa.
D'entrada ens sorprén que el Director General faça de portaveu del Consell anunciant l'aprovació d'una reforma de la Llei de Creació.
Nosaltres esperarem a veure el contingut de l'avantprojecte de llei, però no pot deixar de sorprendre'ns que el seu objectiu siga la “reforma, saneamiento y consolidación” de l'empresa perquè eixe llenguatge ens recorda més el de les empreses que es dediquen a rehabilitar cuines i façanes que aquelles que tenen encomanat un servei públic.
A nosaltres, el que ens lleva la son és que estiguen pensant a fer una fotocòpia de la “reforma, saneamiento y consolidación” que està fent-se a la RTV gallega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada