dimecres, 23 de novembre del 2011

ES CONSTITUEIX EL COMITÉ D'EMPRESA I COMENÇA A CAMINAR AMB UNA RESOLUCIÓ UNÀNIME CONTRA EL SINDICATO INDEPENDIENTE


L'acord firmat pels quatre sindicats d'esquerra s'ha escenificat hui amb l'elecció dels càrrecs del Comité d'Empresa. El president serà Vicent Mifsud (CCOO), la vicepresidenta Salut Alcover (Intersindical) i el Secretari José Manuel Alcañiz (UGT). La presidència i la vicepresidència l'ocuparan CCOO i Intersindical de manera alternativa, un any cadascú.


ELS TREBALLADORS GUANYEN

L'acord no es limita a l'elecció de càrrecs i en les pròximes setmanes es concretarà amb l'elaboració d'un document amb uns compromisos bàsics en matèria de defensa de l'estabilitat laboral, les condicions laborals a RTVV i aquelles altres qüestions que puguen afectar el futur de les emmpreses i els treballadors del grup. Des de la Intersindical ens congratulem del grau d'unitat assolit en considerar que és la millor manera que tenen els treballadors i treballadores d'afrontar els difícils temps que ens tocarà viure.


DECIDIDAMENT, NO PODIEM COMENÇAR MILLOR


El Comité d'Empresa ha aconseguit aprovar en la primera reunió un document firmat per tots els sis sindicats presents on fem un front comú contra les pretensions del Sindicato Independiente d'impugnar les eleccions sindicals.

El contingut del document, és el següent:

Els delegats i delegades elegits per totes les candidatures que s'han presentat a les eleccions en representació de CCOO, Intersindical Valenciana, CSIF, USO-CV, UGT i CGT fem constar per unanimitat:
1- Que la totalitat del procés electoral que ha culminat en les eleccions del passat 28 d'octubre s'ha fet amb la màxima transparència i el més escrupolós respecte a la normativa legal.
2- Que la jornada electoral s'ha realitzat amb la més absoluta normalitat i sense cap incidència remarcable.
3-  Que l'escrutini s'ha realitzat amb les màximes garanties de transparència i respecte a la normativa legal.
4- Que totes les seccions sindicals acceptem sense cap tipus de prevenció els resultats electorals que han servit per conformar el nou Comité d'Empresa.
5- Que els membres d'este Comité d'Empresa ens  sentim indignats pels intents que està fent el Sindicato Independiente amb l'objectiu d'enterbolir la voluntat manifestada lliure i democràticament per tots els treballadors i treballadores”.
6- Que cap secció sindicals qüestiona ni pensa qüestionar l'actual sistema electoral i, concretament, els aspectes que regulen i han regulat tots els processos electorals que s'ha fet fins ara a RTVV.
7- El nostre compromís d'oposar-nos com a seccions sindicals per separat i com a Comité d'Empresa de forma col.lectiva a les pretensions del Sindicato Independiente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada