diumenge, 6 de novembre del 2011

EL SINDICAT INDEPENDENT O LA INDECÈNCIA DEMOCRÀTICA


Al Sindicato Independiente no li han agradat els resultats de les eleccions celebrades a RTVV i ha decidit impugnar-les. El que qüestiona no és que democràticament han sigut impecables, sinó que l'escrutini de la ràdio i la televisió s'haurien d'haver fet de forma separada. En la foto, Fermín Palacios, el president independent del Sindicat Independent i habitual col.laborador en les tertúlies de Ràdio 9. No estem segurs, però sembla que, dels tres, Palacios és el que està sentat a la dreta.


UNA ACTUACIÓ INDECENT

Les eleccions sindicals a RTVV s'han fet exactament igual que fa 20 anys sense que ningú haja qüestionat mai el sistema d'escrutini emprat. L'intent del Sindicat Independent d'impugnar-les sense haver participat en elles és cridaner. I encara és més cridaner que la impugnació la realitze després de coneguts els resultats electorals i no quan van ser convocades les eleccions. En este sentit, la seua actuació no pot ser qualificada d'altra manera que d'indecent.

USO HAURIA DE DIR ALGUNA COSA

Acabem de dir que el Sindicat Independent no s'ha presentat a les eleccions i que tampoc té presència a RTVV. Tot i això, no podem ignorar que l'esmentada organització té firmat un pacte de col.laboració estable amb USO i que, fins i tot, els seus delegats i membres de les juntes de personal realitzen reunions conjuntes. Arribats ací, és pertinent preguntar si USO té alguna cosa a dir. 

Qui és Fermín Palacios?: 
El sindicalista que cau bé al govern valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada