dijous, 3 de novembre del 2011

VICENTE SANZ PERD LA PRIMERA BATALLA JUDICIAL


La justicia ha fallat a favor de la Intersindical i ha reconegut com a delegat de la Intersindical en el Comité d'Empresa a Rafael Alborch en detriment del trànsfuga Gabriel Martí que, duran dos anys, ha estat ocupant el seu lloc de forma il.legítima. D'esta manera ha quedat desbaratada la maniobra orquestrada en el seu moment per Vicente Sanz que pretenia canviar la correlació de forces del Comité d'Empresa nascuda de les anteriors eleccions sindicals.


La sentència del Jutjat del Social número 5 de València té més efectes morals que pràctics, ja que arriba quan ja s'han fet unes noves eleccions sindicals que, afortunadament, han donat una majoria aclaparadora a l'esquerra. Tot i això, posa en evidència a aquell que ha estat utilitzant en benefici propi les 40 hores sindicals mensuals que no li corresponien. Un total d'un miler d'hores al llarg de dos anys que la Intersindical hauria utilitzat per a fer acció sindical i que Gabriel Martí sabrà en què les ha ocupades.

La sentència té el valor de malbaratar la maniobra que va intentar Vicente Sanz per manipular la correlació de forces que hi havia en l'anterior Comité d'Empresa. En estes sentit cal destacar la intervenció directa d'alguns directius de l'empresa per tal què Gabriel Martí conservara la seua condició de delegat sindical després d'haver dimitit prèviament.
Sanz no es conformava a dur USO al seu dictat. Volia més. Per a nosaltres, esta és la seua primera derrota judicial. La següent, que és la que podria derivar-se del sumari que està preparant-se a Paterna, no té res a veure amb el cas que ens ocupa, però, com ja es descobrirà, també té derivades sindicals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada