divendres, 7 d’octubre del 2011

RÀDIO 9, AGÈNCIA DE RECOL.LOCACIÓ


Tot indica que les tisores de Jaraba són elèctriques, almenys a Ràdio 9. Ho diem perquè funcionen amb endoll. La conseqüència és que després d'anunciar una retallada de càrrecs directius, ara n'hi ha més que abans.


El concepte d'austeritat de López Jaraba resulta un poc estrany. Abans de l'estalvi hi havia un Director, un Subdirector, un Cap de Secció de Programes, un Cap de Secció d'Informatius, una Cap de la Unitat d'Informatius i un Cap de la Secció Tècnica. Total: 6 càrrecs directius.
Una vegada aplicada la tisorada, hi ha els mateixos càrrecs, més una Cap de la Unitat de Programes de nova creació. És a dir: 7 càrrecs.
Les novetats en l'organigrama posen en relleu que López Jaraba, a banda de no despuntar en matemàtiques, tampoc li importa millorar la ràdio. L'únic objectiu dels canvis ha sigut regalar una nòmina a campsistes descol.locats. 

COL.LOCAR ELS DESCOL.LOCATS 
 
La Directora, Núria Romeral, ex secretaria autonòmica de comunicació, és amiga íntima de Camps, el Subdirector és amic de Núria Romeral, la Cap de Secció de Programes, Maica Rams, fou durant molt de temps la cap de premsa de l'exconseller García Antón i ara estava a Presidència de la Generalitat amb Núria Romeral. I com no cabien tots els compromisos en l'anterior organigrama, han creat el càrrec de Cap de la Unitat de Programes per a una altra amiga procedent de la Generalitat.
I tot apunta que es prepara el nomenament d'un altre càrrec de coordinació. Que, naturalment, serà per a un altre descol.locat. Però eixa serà una altra història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada