diumenge, 9 d’octubre del 2011

SANZ SEMBLA QUE HA FET ESCOLA


Tots sabem de quina manera van ser elaborades les llistes d'USO en les passades eleccions per part de Vicente Sanz. Nosaltres pensàvem que amb la seua marxa anava a desaparèixer de l'empresa la seua forma d'actuar. Malauradament, l'elaboració de la llista d'una improvisada CSIF sembla demostrar el contrari.

L'EMPRESA HA DE SER NEUTRAL I, A MÉS, APARENTAR-HO 

Esta vegada, a diferència del que passava amb Vicente Sanz, no ens consta que el Secretari General cride ningú al seu despatx per a dir-li que s'apunte a CSIF i fins i tot prometre pròrrogues de contractes i coses així. El que si podem afirmar és que alguna persona d'eixe sindicat està animant a determinats treballadors a participar en les seues llistes electorals argumentant que Jaraba esta darrere de la candidatura. Nosaltres no sabem si això és veritat, però si algú està utilitzant el nom del Director General per captar candidats, està bé que aquest ho sàpiga. I també que, a més de ser neutral en les pròximes eleccions sindicals, ha d'aparentar-ho.

UNA MARCA BLANCA PER ALS DESENCANTATS D'USO

A primera vista podria semblar que l'empresa no té cap motiu per impulsar un nou sindicat després de la lleialtat a prova de bomba que ha demostrat USO al llarg d'estos quatre anys. Tanmateix, pot ser un bon sistema per donar una alternativa a aquells que estan desencantats amb USO - amb molta raó- i que no es decideixen a votar altres opcions. 
De moment, el que volem advertir a l'empresa és que en el sumari obert a Paterna contra Vicente Sanz per abusos sexuals hi ha suficients elements col.laterals com per obrir un nou sumari estrictament laboral per la vulneració de la Llei Orgànica de Llibertat Sindical.
Per cert, tindria gràcia que la CSIF, un sindicat que s'anomena de funcionaris, tinguera en les seues llistes més contractats d'obra que la resta. Haría correr ríos de tinta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada