dimarts, 4 d’octubre del 2011

OBERT EL TERMINI PER A SOL.LICITAR LES PRESTACIONS SOCIALS DEL 2011



El termini per presentar les sol.licituds de les prestacions socials corresponents a l'any 2011 ha començat el dia 3 d'Octubre i acabarà el dia 2 de Novembre a les 14'30 hores.

1.-Ajuda per fills  ( no escolaritzats menors de 3 anys; estudis d'Educació Infantil, Educació Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius; ensenyament universitari; estudis regulats per la LOE o sistema educatiu vigent a la Unió Europea, i  Educació Especial: disminuïts físics i psíquics.

2.-Ajuda per a oculars (montures, vidres, llentilles), dentals (pròtesis i obturacions),  pròtesis auditives (audífons, motlles i adaptadors per audiòfons)  i aparells ortopèdics (accessoris per a cadires de rodes, pròtesis especials o aportacions complementàries  a les cobertures de la Seguretat Social).
3.- Ajuda als estudis dels treballadors (cicles formatius d'Educació Secundària; accés a la Universitat, Grau Mitjà i Superior; estudis d'Idiomes en Centres Oficials i altres cursos d'especialització. 


Les sol.licituds es fan amb l’imprés que trobareu a  Intranou i a la Unitat de Relacions Laborals. Caldrà acompanyar-ho dels documents que en cada cas s’especifiquen: els justificants i les factures seran del tram comprés entre l’1 de novembre de l’any anterior fins el 31 d’octubre d’enguany. Les prestacions només es podran demanar quan el treballador haja cotitzat 180 dies al grup RTVV.

Veure el Reglament que regula les prestacions socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada