dimecres, 19 d’octubre del 2011

ELS PROBLEMES DE RTVV NO SE SOLUCIONARAN NOMÉS ENTRE LES QUATRE PARETS DE BURJASSOT


Els valencians volen i paguen una RTVV pública, en valencià i de qualitat, però la resposta de la direcció ha sigut oferir una ràdio i una televisió que sumen  manipulació, resten credibilitat, multipliquen el deute i divideixen la societat. Això fa que, socialment, siga qüestionada la seua existència.



     Els treballadors no podem estar al marge del producte que s'ofereix des de Canal 9 i Ràdio 9 perquè si perdem la credibilitat perdem el nostre futur.
     La Intersindical ha fet diversos informes sobre la manipulació informativa i ha denunciat els fets davant el Síndic de Greuges. La solidesa de les nostres argumentacions va provocar un informe de la Sindicatura en el qual fa una crida al Consell d’Administració de RTVV perquè assegure, en la programació de Canal 9 i Ràdio 9, la lliure expressió de la pluralitat social, cultural, ideològica i política existent a la societat valenciana.  Malgrat esta iniciativa i les presentades davant els grups parlamentaris de les Corts Valencianes, la situació que hem denunciat no ha experimentat cap millora. Insistirem.

Els problemes de RTVV no es van a solucionar només a Burjassot. Volem tindre veu en el contracte programa i en la reforma de la Llei de Creació que s'han anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada