dimarts, 18 d’octubre del 2011

ELECCIONS SINDICALS: ALS TRIBUNALS, DONEM LA CARA PER TU

Sabem que bona part de la defensa dels teus drets passa pel tribunals. Nosaltres també en som coneixedors: portem quatre anys defensant als jutjats els drets que l’empresa ens nega.


 Per exemple, ahir vàrem estar a Madrid, per un nou acte de conciliació al Ministeri de Treball per la clàusula de revisió salarial. És el formulisme previ per al juí contra  l’empresa a l’Audiència Nacional. Estem defensant quantitats que van dels 600 als 1.500 euros per treballador, segons la categoria professional.
En altres casos ja hem guanyat. Tenim una sentència favorable del TSJ-CV que reconeix que els guionistes que fan funcions periodístiques han de cobrar com a redactors. Esta sentència obri la porta a demandes individuals i, en últim extrem, a exigir la diferència del salari no cobrat corresponent a l’últim any. 

També hem donat la cara davant la Inspecció de Treball, que ha exigit a l’empresa que respecte el dret a 12 hores de descans entre dos jornades consecutives. Inspecció també ha forçat l’empresa a informar els sindicats en els termes que marca l’Estatut dels Treballadors.
 

I quan hem sabut que l’exsecretari general de RTVV, Vicente Sanz, era responsable de tres suposats casos de delictes d’abusos sexuals ens hem personat en la causa. Seguirem fins el final en este cas.
En la defensa dels treballadors no hem estat de braços plegats ni hem llançat promeses incomplides. 
 
Confia en qui dona la cara per tu.
Vota Intersindical Valenciana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada