dijous, 24 de febrer del 2011

ENTRE LES PROMESES D'EMILIO FERNÀNDEZ I LES EXCUSES DE LÓPEZ JARABA

Els treballadors ens vam tornar a concentrar ahir davant el Consell d'Administració de RTVV per reclamar que l'empresa complisca les seues obligacions. Els representants de la Intersindical, CCOO i CGT vam fer arribar les nostres reivindicacions al seu president, Emilio Fernàndez. Este, en la reunió que vam tindre, es va comprometre a tractar-les en la reunió del Consell d'Administració que es feia a continuació. Després, va passar el que tenia que passar: que Jaraba es va escapolir com les anguiles.


EMILIO FERNÀNDEZ: FANTASIAS DE HOY Y DE SIEMPRE
Emilio Fernández, igual que feu la vegada anterior, ens va donar la raó en el nostre dret a cobrar la clàusula de revisió salarial i es va comprometre a intervindre per tal que se'ns aplique. També es va comprometre a defensar que es tanquen les taules salarials del 2010 d'acord a conveni i que es racionalitze la retallada del 5 per cent que ens aplicaran a partir d'èste mes per tal que el major percentatge de la retallada caiga sobre els grups salarials que més cobren.

JARABA, O LA DURA REALITAT

El director general en la seua compareixença va seguir el guió habitual i va repartir les culpes entre la Sindicatura de Comptes i la Conselleria d'Economia. Clar que això no són explicacions, sinó excuses de mal pagador. Almenys mentre algú no impugne l'actual Conveni Col.lectiu.

Per justificar la forma en la qual s'ha fet la retallada del cinc per cent de la massa salarial ho va tindre molt fàcil: va ensenyar l'acta de la Comissió Paritària on USO i UGT avalaven la distribució de percentatges més surrealista que mai s'ha vist en la història. Explicacions tampoc en va donar: com anava a donar-les Jaraba si no les han sabudes donar els dos sindicats que firmaren l'acord?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada