dilluns, 24 de gener del 2011

PRESTACIONS SOCIALS: APROVAT EL LLISTAT PROVISIONAL DE BENEFICIARIS

La Comissió de Prestacions Socials s’ha reunit per analitzar les sol.licituts presentades pels treballadors de RTVV, corresponents al 2010, en les categories d’ajudes a fills, per estudis i per pròtesis. De les 1.795 sol.licituts presentades (54 més que l’any passat) s’han aprovat 1.725 i s’han denegat 70.



MÉS DOTACIÓ, MÉS SOL.LICITUDS

Per a enguany està previst que, en compliment del VIII Conveni Col.lectiu, augmente el fons de prestacions fins als 220.000 euros. Esta quantitat serà insuficient per a cobrir l’import total de les sol.licituts aprovades inicialment, que puja a 286.000 euros, per la qual cosa, com en altres anys, caldrà aplicar index correctors.


RECLAMACIONS


A partir de la setmana pròxima, els treballadors als quals se’ls denegue la prestació rebran una notificació amb l’exposició motivada de la negativa i tindran un termini de 15 dies naturals per subsanar errors o presentar al.legacions. La Comissió de Prestacions es reunirà pròximament per aprovar la llista definitiva de beneficiaris.

En aplicació del Reglament de Prestacions Socials i del Conveni Col.lectiu les principals raons per les quals s’han denegat les concessions han sigut: estar treballant de Cap de Secció o rang superior, no arribar a la cotització de 180 dies en el període de sol.licitut, la no homologació dels centres que imparteixen estudis d’idiomes i no presentar la documentació exigida.

A l’igual que l’any passat, la Comissió manté el critèri d’atorgar la quantitat màxima a les peticions per fills amb discapacitat física o psíquica, que tindran dret a gaudir d’una ajuda de 1.100 euros anuals, quantitat que estarà subjecta a la reducció que se’n derive d’aplicar els index correctors definitius.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada