dimarts, 25 de gener del 2011

L'EMPRESA HA PERDUT LA VERGONYA

La demanda presentada per la Intersindical contra l'empresa en el Tribunal d'Arbitratge Laboral ha acabat sense conciliació i sense acord. El que hem reclamat, entre altres coses, és el pagament dels endarreriments en concepte de Plus Conveni i la correcta aplicació dels Pressupostos de la Generalitat en les nòmines del 2010. L'acte de conciliació és el primer pas abans d'acudir a la via del conflicte col.lectiu en l’Audiència Nacional.

LA MENTIDA COM EXCUSA

La demanda es va plantejar el passat 29 de desembre, però s'havia ajornat perquè l’empresa va al.legar defectes de forma. Hui ha continuat al.legant un nou defecte de forma: que la Comissió Paritària no s'ha reunit per tractar la qüestió. El que no ha dit és que no s'ha reunit perquè ella no ha volgut a pesar d'haver-li-ho demanat reiteradament.

L'empresa també ha al.legat que no reconeix l'autoritat del Tribunal d’Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana.

El Conveni Col.lectiu estableix que és competència de la Comissió Paritària conèixer i resoldre allò que es plantege davant “l'autoritat laboral, Inspecció de Treball, Tribunal d'Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana i procediments de conflictes col.lectius...” Com pot dir ara que no reconeix el Tribunal d'Arbitratge Laboral?


AÇÒ NOMÉS ÉS EL PRINCIPI

Esta secció sindical anuncia la interposició d’un conflicte col.lectiu davant l'Audiència Nacional per exigir a l'empresa que complisca el que firma i que pague el que deu. Malauradament, sembla que no serà la darrera vegada que anem als tribunals. L'empresa ja ha anunciat que vol obligar-nos a tornar diners cobrats com a Plus Conveni durant els anys 2008,2009 i 2010 a pesar d'estar avalats per les taules salarials que ella mateixa ha firmat. També estem pendents de la retallada del cinc per cent de la massa salarial establerta en els Pressupostos de la Generalitat del 2011 i que a hores d'ara no sabem com va a aplicar-se. En la imatge, l'inspector Clouseau buscant la vergonya que ha perdut l'empresa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada