dimecres, 26 de gener del 2011

L'EMPRESA RECULA, PERÒ ES QUEDA A MITJAN CAMÍ

L'empresa va anunciar en la darrera Comissió Paritària que en la nòmina de gener llevaria a tots els treballadors tot el que han cobrat de més respecte el 2007 en concepte de Plus Conveni durant els anys 2008, 2009 i 2010. Ara, el Secretari General, Juan Prefaci, ens ha anunciat que la retallada només afectarà l'any 2010. També ens ha confirmat que este mes se'ns pagarà el Plus Transport.



L'ARBITRARIETAT ES MANTÉ


No realitzar la retallada referida al 2008 i el 2009 és un pas positiu, però mantindre la corresponent al 2010 continua sent una arbitrarietat que no podem ni anem a permetre. Cas de confirmar-se amb fets el que ens ha avançat l'empresa de forma verbal, les retallades que inicialment anaven a oscil.lar entre els 120 i els 297 euros, ara ho farien entre 44 i 109 euros. Veure quadre complet per categories laborals.

Pel que fa al Plus Transport, el que hauríem de cobrar tots els treballadors a final de mes, independentment de la categoria laboral, són 387 euros. L'empresa però ha decidit arbitràriament no fer l'increment establert en Conveni i congelar-lo a preu dels anys passats en 376 euros. Naturalment, mentre no tinguem la nòmina en la mà, cal agafar-s'ho tot amb una pinça.

El cinc per cent que havien de retallar-nos de la massa salarial d'acord amb el marcat en els Pressupostos de la Generalitat, no s'aplicarà este mes.


EMILIO FERNÀNDEZ, VA MÉS LLUNY.... I JARABA PARLARÀ HUI...

Emilio Fernàndez ha arribat més lluny que Prefaci i ha assegurat als sindicats que es concentrarem ahir per la vesprada en la seu del Consell d'Administració que es pagaran tots i cadascun dels endarreriments pendents. Tractant-se d'ell però, cal agafar-s'ho amb dos pinces en compte d'una. Ara només cal saber què és el que ens diu el Director General en la reunió que tindrà la Intersindical amb ell a primeres hores de la vesprada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada