dijous, 20 de gener del 2011

ELS TREBALLADORS NO PODEM PERMETRE'NS EL LUXE DE PERDRE EL RUMB

Ningú no sap el que pot passar els pròxims mesos, però pronostiquem que no serà res de bo. Els treballadors tenen motius de sobra per estar preocupats, però el primer èxit de l'empresa seria aconseguir que ens refugiarem en la resignació. En estes circumstàncies el nostre objectiu no pot ser altre que buscar el millor escenari per afrontar els problemes que ens venen de cara. Això passa, entre altres coses, per renovar i enfortir la representació dels treballadors i reforçar la unitat d'acció sindical.


ELECCIONS SINDICALS AVANÇADES

Des de la Intersindical considerem fonamental la convocatòria d'unes eleccions sindicals avançades. Celebrar eleccions avançades és donar la veu i el protagonisme als treballadors i una forma de renovar i reforçar la representativitat sindical. És una forma de dir-li a l'empresa que els treballadors no es resignen, que saben organitzar-se i que no dubtaran a mobilitzar-se. També és una forma de sanejar el Comité d'Empresa i dir no al transfuguisme i de posar USO davant de l'espill.

Volem que siga el Comité d'Empresa que nasca d'estes eleccions el que negocie el futur de la nostra empresa i dels seus treballadors. Estes poden ser les eleccions sindicals més importants de RTVV.

AVANÇAR EN LA UNITAT D'ACCIÓ

Som conscients de les dificultats que hi ha per rellançar la unitat sindical, però seria una vergonya que els treballadors aconseguiren unir-se per demanar unes eleccions avançades i que els sindicats no foren capaços de donar exemple caminant junts en tot allò que els uneix.

Nosaltres avancem que la Intersindical estarà sempre allà on es demane alguna reivindicació justa per als treballadors i per això anunciem la nostra decisió d'afegir-nos a les concentracions que s'han convocat tots els dimarts a l'hora de l'esmorzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada