dijous, 9 de desembre del 2010

LA INTERSINDICAL APROFITA LES MENTIDES DE CAMPS PER FER UN EXPERIMENT AMB L'OBJECTIU D'ACONSEGUIR UN CONTRACTE-PROGRAMA PER A RTVV

La Intersindical ha fet un experiment amb Francisco Camps que li permet assegurar que, en contra del que diuen alguns, una mentida repetida moltes vegades no acaba convertint-se en veritat. Per a realitzar l'experiment, este sindicat ha fet dir set mentides seguides al President de la Generalitat. El resultat ha sigut que, malgrat les repeticions de les mentides, RTVV continua sense tindre un contracte-programa. Comproveu-ho:




Perdó, ho hem sentit malament, o ha dit "per responsabilitat"? Perdó, ho hem sentit malament, o ha dit "per responsabilitat"? Perdó, ho hem sentit malament, o ha dit "per responsabilitat"? Perdó, ho hem sentit malament, o ha dit "per responsabilitat"?....

QUIN CONTRACTE PROGRAMA?

Des de la Intersindical considerem que la millor manera de d'aclarir i garantir el futur de RTVV és l'elaboració d'un contracte programa. Però no qualsevol contracte programa, sinó un que incloga el compromís del Consell d'absorbir el deute i garantir l'estabilitat dels treballadors. Este document hauria de fer-se per consens, exigir el compliment de la Llei de Creació i establir objectius clars en matèria de gestió i producció.

Coneix l'informe que ha realitzat la Intersindical sobre els contractes-programa que s'han fet a altres comunitats autònomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada