dijous, 4 de novembre del 2010

L'EMPRESA DIU QUE PAGARÀ ENDARRERIMENTS A DESEMBRE I CONVERTEIX 96 TREBALLADORS TEMPORALS EN INDEFINITS

L'empresa s'ha compromés a pagar endarreriments en la nòmina de desembre. També ha anunciat que entre la setmana que ve i la següent convertirà en indefinits 96 treballadors temporals dels departaments d'informatius i esports de Canal 9. La conversió dels temporals de l'Ens i Ràdio 9 s'ha ajornat fins la pròxima paritària. Anem a pams.


ENDARRERIMENTS


El Secretari General s'ha compromés a pagar els endarreriments en la nòmina de desembre sense concretar si seran tots, o només una part. El càlcul dels endarreriments es farà en una reunió que es convocarà este mes. En ella es concretaran les taules salarials del 2010 i els endarreriments que arrosseguem des del 2008 i el 2009.
La Intersindical manté la seua línia de reclamació ja que no té cap garantia que el compromís es va a complir en els termes que nosaltres defensem.

INDEFINITS

L'empresa s'ha compromés a fer indefinits a 96 treballadors temporals destinats als serveis informatius de TVV. Amb esta mesura es completa el procés en Canal 9. La conversió dels treballadors de l'Ens i Ràdio 9 s'ha ajornat fins la pròxima reunió de la Comissió Paritària, la qual cosa podria suposar un període de tres mesos.
Des de la Intersindical considerem molt positiva la conversió dels 96 treballadors (veure quadre), però no podem admetre de cap de les maneres l'ajornament de la Ràdio i l'Ens en considerar que no està motivat i que és un incompliment flagrant dels compromisos adoptats pel Director General el passat mes de juny.
La Intersindical ha denunciat la discriminació que pateixen els companys de la ràdio i ha anunciat que recorrerà la mesura davant les instàncies que considere oportunes.
Nosaltres pensem que esta discriminació el que intenta amagar és el caos contractual que regna a Ràdio 9 des de fa més de 10 anys, on hi ha companys que continuen adscrits a programes que ja ni existeixen. Si cada contracte reflectira la situació real de cada treballador, la majoria dels companys de programes i bona part dels d'informatius de Ràdio Nou podrien beneficiar-se en estos moments de la seua condició de treballadors “indefinits no fixos”, com ordena la legislació vigent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada