dijous, 14 d’octubre del 2010

PEDRO GARCÍA NO ESTAVA SOLES: EXIGIM EXPLICACIONS

Les irregularitats comeses pels alguns directius d'esta casa han costat molt cares a RTVV. No sabem si Deu els reclamarà responsabilitats per utilitzar el Papa per fer negocis bruts, però és evident que l'empresa ha de retre comptes als ciutadans i als seus treballadors.


L'informe que la Inspecció General de l'Estat ha enviat al jutge Pedreira en el marc de la investigació del cas Gürtel dibuixa una colla d'animetes amb molts pocs escrúpols. El seu catàleg de malifetes és tan extens que no hi ha tecla que no hagen tocat per botar-se els més elementals principis de publicitat, concurrència, transparència i objectivitat que han de caracteritzar la gestió pública.
Qui ha firmat els contractes irregulars que estan investigant-se ha sigut l'ex Director General de RTVV, Pedro García, però seria candorós pensar que tot ho ha fet ell a soles. Moltes de les irregularitat que ha firmat Pedro García amb el seu puny i lletra han passat prèviament per altres mans. Per exemple, per les meses de contractació. I molts d'aquells que li han deixat fer, per acció o per omissió, continuen treballant alegrement a RTVV.

ELS PLATS TRENCATS

Ens trobem davant d'un Consell d'Administració de RTVV que no administra, d'una Comissió de Control en les Corts que no controla i amb un Síndic de Comptes al qual encara no sabem si li ixen els comptes. Davant esta situació és fàcil comprendre que els treballadors no podem quedar impassibles, sabedors com som, de que al final serem nosaltres els que pagarem els plats que han trencat uns altres.
Des de la Intersindical Valenciana considerem que aquells que han participat, directrament o indirectament, a malbaratar vora 15 milions d’euros en la visita del Papa ara no poden continuar gestionant i decidint el futur de l’empresa. I, encara menys, encarar el sanejament i la regeneració que demana a crits RTVV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada