diumenge, 25 d’abril del 2010

TMA: SENYORES I SENYORS, AÇÒ, CANTA!

La Intersindical ha demanat una entrevista al President del Consell d'Administració i ha iniciat contactes amb els consellers per tal d'explicar-los les irregularitats que, al nostre parer, envolten la contractació dels treballadors en pràctiques. Pensem que en les actuals circumstàncies el Consell d'Administració no hauria d'aprovar la convocatòria. Cas de fer-ho serem nosaltres els que intentem parar-la en els tribunals. Ens trobem davant la suma d'una decisió equivocada de l'empresa que no compartim i d'una herència de l'exsecretari general que no podem tolerar.
Nosaltres donem les dades. Les conclusions són cosa vostra.

Preses injustificades

L'empresa, malgrat les preses que té en crear la categoria de Tècnics en Mitjans Audiovisuals, no ha mostrat cap interés en reunir la comissió on s'hauria de negociar.

Modificació fraudulenta del Conveni

L'empresa ha volgut crear l'esmentada categoria únicament per a les contractacions en pràctiques. I està tan obsessionada en aconseguir-ho que ha modificat el Conveni Col.lectiu de forma fraudulenta en comptar únicament amb els vots d'USO i UGT, sabent que són clarament insuficients.

Tribunals elegits a dit

L'empresa no s'ha conformat en crear fraudulentament una nova categoria laboral. També pretén controlar els membres dels tribunals de pràctiques. Per aconseguir-ho, ha decidit que serà el Director General qui els anomene a tots.

Becaris: que hi ha darrere?

Als fets anteriors cal afegir que l'empresa ha convocat 70 places de becaris, més del doble que en la convocatòria. A més, cobraran un 36 per cent més que abans. No és que ho trobem mal, és que no ens fiem de les seues intencions.

Més peces per al trencaclosques

L'empresa, que en l'anterior convocatòria ja havia creat per als becaris la categoria de Tècnics en Mitjans Audiovisuals,l'elimina en l'actual i en crea una altra que es diu “operadors” a seques. D'esta manera, els treballadors de TMA en Pràctiques faran d'operadors de càmera, d'il.luminació i d'equips i els becaris afegiran la possibilitat de fer també la d'operador de sistemes, de grua i de só. Quin és el joc?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada