diumenge, 7 de març del 2010

L'EMPRESA COMUNICA EL CÒMPUT QUNZENAL DE FALLES JUST EL DIA QUE COMENÇA A APLICAR-LO

L'empresa, finalment, s'ha dignat a concretar les dates en les quals aplicarà el còmput quinzenal als treballadors implicats en l'operatiu especial de Falles. Serà del 5 al 20 de març. La concreció no s'ha comunicat a través de la Comissió Paritària com hauria sigut normal, sinó a través d'un correu electrònic enviat el dia 5, just el mateix dia en que va començar a aplicar l'esmentat còmput quinzenal.

El dia anterior, la Intersindical havia enviat un escrit a la responsable de relacions laborals advertint-li formalment que prendria totes les mesures al seu abast per tal que no aplicara cap còmput que no fora comunicat prèviament.

Considerem que l'actuació de l'empresa significa un menyspreu als treballadors i un lamentable pas enrere en les relacions laborals d'esta casa. En este sentit cal recordar que en la Comissió Paritària del passat 3 de desembre els seus responsables es van comprometre a comunicar-nos en temps i forma l'aplicació dels futurs períodes de còmput quinzenal.

En el correu que ens ha enviat, l'empresa també ha avançat que el període de còmput quinzenal de Pasqua serà del 22 de març al 5 d'abril.

Enguany no pot passar el desgavell de l'any passat. Recordeu el que cal fer perquè no ens la tornen a pegar.

Per a més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada