dilluns, 8 de març del 2010

LA INTERSINDICAL PRESENTA EL PRIMER PLA D'IGUALTAT DE RTVV


Coincidint amb el dia de la dona treballadora, Intersindical Valenciana fa pública la seua proposta per al primer pla d’igualtat de RTVV, un esborrany que hem fet arribar a la resta de sindicats de la casa per a obrir un període d’intercanvi de propostes. La Llei per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes obliga les empreses de més de 250 treballadors a tindre un pla d’igualtat, que esta secció sindical ha estat treballant des de fa algun temps.

La denúncia que tres treballadores han presentat per assetjament sexual posa en relleu l’absència d’instruments per previndre i combatre estes i altres pràctiques que atempten greument contra la dignitat de les dones i, en general, de tots els treballadors.

El primer pla d’igualtat de RTVV regularà també altres qüestions com l’assetjament laboral, la lactància, els permisos de paternitat/maternitat, la conciliació de la vida laboral i familiar, etc…

Intersindical Valenciana va presentar també la setmana passada un protocol d’urgència per combatre l’assetjament sexual davant el buit normatiu existent en esta empresa.

Coneix el nostre esborrany amb un clic. Ens agradaria conéixer els teus suggeriments. Escriu-nos a intersindical@rtvv.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada