divendres, 26 de març del 2010

LA MINISTRA BIBIANA AíDO OFEREIX AJUDA A LES VÍCTIMES D'ASSETJAMENT SEXUAL DE RTVV DESPRéS DE REUNIR-SE AMB LA INTERSINDICAL










La secció sindical de la Intersindical Valenciana en RTVV s'ha reunit esta vesprada amb la ministra d'Igualtat, Bibiana Aído, per parlar de la denúncia que tres treballadores de l'empresa han interposat contra Vicente Sanz per assetjament sexual. La reunió s'ha celebrat per espai d'hora i mitja aprofitant que Aído es troba a València en la cimera informal de ministres d'Igualtat de la Unió Europea.

Aído, que estava acompanyada de la secretària general de Polítiques d'Igualtat, Isabel Martínez; de la seua cap de gabinet, Ana González; i de la senadora i regidora de l'Ajuntament de València, Carmen Alborch, s'ha mostrat molt interessada pel cas ocorregut en la nostra empresa, que ja coneixia, i ens ha preguntat per la situació general de RTVV en matèria laboral i en polítiques d'igualtat.

La ministra d'Igualtat ha oferit l'assessorament del Ministeri a les tres companyes afectades per este cas d'assetjament sexual i també el suport necessari perquè RTVV puga tindre un Pla d'Igualtat i un protocol contra l'assetjament sexual, al que està obligada per llei.

La secció sindical STAS-Intersindical Valenciana va enviar, a principis d'esta setmana, un informe dels fets ocorreguts en la nostra empresa tant a la Ministra d'Igualtat com a la directora d'Igualtat de la Comissió Europea, Belinda Pycke. Arran d'este informe, el Ministeri d'Igualtat va concertar esta entrevista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada