dimecres, 24 de març del 2010

L'EMPRESA ACCEPTA NEGOCIAR UN PROTOCOL URGENT CONTRA L'ASSETJAMENT SEXUAL

El protocol es vol posar en marxa el més aviat possible i sense esperar l'aprovació del Pla d'Igualtat. L'empresa també ha acceptat que el protocol es negocie en el Comité de Salut i Seguretat Laboral on estan representats tots els sindicats.

Esta proposta arreplega els plantejaments de la Intersindical Valenciana que, des del moment que va esclatar l'escàndol provocat per Vicente Sanz, ha demanat una eina d’actuació immediata i amb el màxim consens possible.

PER FI, L'EMPRESA MOU FITXA

En el transcurs de la Comissió d'Igualtat, que s'ha celebrat este dimecres, l'empresa ha presentat per primera vegada un esborrany de protocol d'actuació davant l'assetjament sexual i ha afirmat la seua voluntat de negociar amb tots els sindicats sobre esta qüestió. La posició de l'empresa comporta un gir respecte al que havia passat fins ara. Passat més d'un mes des que el diari "El País" publicara el contingut de la denúncia presentada per tres treballadores contra Vicente Sanz, la direcció de l'empresa no havia contestat cap petició en este sentit, ni presentat cap proposta.
Només la USO ha mostrat el seu rebuig a portar la creació del protocol al Comité de Salut i Seguretat Laboral en considerar que CCOO i CGT no haurien de participar per no haver firmat el conveni. La negociació es farà dimecres que ve.

LES PROPOSTES DE LA INTERSINDICAL

Vos recordem que la Intersindical va presentar a finals del mes passat la seua proposta de protocol contra l'assetjament sexual, un protocol que va enviar al Consell d'Administració, la Direcció General i tots els sindicats de RTVV. Igualment, la nostra secció sindical ha presentat un esborrany del primer Pla d'igualtat de RTVV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada