dimarts, 30 de març del 2010

ESTE MES TAMPOC COBRAREM EL QUE ENS DEUEN


SI HI HA DINERS PER PAGAR ALS AMICS I FER FAVORS, HAN D'HAVER-NE PER PAGAR ALS TREBALLADORS



La Intersindical ha demanat al Conseller d'Economia, Gerardo Camps, que intervinga per tal que, de forma immediata, es complisquen els compromisos econòmics assolits entre els treballadors i l'empresa i que la seua conselleria va avalar amb la publicació del VIII Conveni Col.lectiu.

Als treballadors ens deuen el 0'5 per cent de la massa salarial del 2008 i el 2009, els increments del plus conveni i l'augment del 0'3 per cent del salari d'enguany aprovat en els Pressupostos de la Generalitat. Per si això fora poc, l'empresa, per primera vegada, ha deixat de pagar les dietes.

La primera obligació de tota empresa és pagar puntualment i correctament els seus empleats. En el nostre cas, la situació és més sagnant en la mesura que ens discrimina respecte la resta de treballadors de les empreses públiques de la Generalitat que tenen les seues nòmines normalitzades. I així li ho hem fet saber al Conseller d'Economia.

Els treballadors de RTVV no anem a admetre que s'intente justificar el no pagament dels endarreriments amb la falta de recursos pressupostaris. Entre altres coses perquè el darrer informe de la Sindicatura de Comptes assegura que l'empresa té provisions per fer front als pagaments derivats de l'entrada en vigor del VIII Conveni Col.lectiu. En qualsevol cas, resulta insultant que hi haja diners de sobra per pagar a tots els comissionistes que s'han folrat a costa de RTVV i no per a aquells que no tenim altres ingressos que els que ens proporciona el nostre treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada