dimecres, 10 de març del 2010

JARABA I LA POLÍTICA DE L'ESTRUÇ

El Director General de RTVV, José López Jaraba, ha comparegut a les Corts per defensar la seua actuació en el cas Sanz, però no ha contestat el que més ens interessava: què pensa fer per descobrir les complicitats i silencis que li han permés fer el que ha fet?, què mesures ha pres per canalitzar les denúncies d'altres possibles víctimes de l'assetjament?, qui, per què i per a què ha escorcollat el despatx d'una de les denunciants?, quin suport concret pensa donar la casa a les víctimes? per què no s'ha obert un expedient disciplinari a l'exsecretari general?... López Jaraba s'ha instal.lat en l'autocomplacença sense encertar a entendre que la política feudal que hi ha a la casa en matèria laboral ha sigut el caldo de cultiu que ha permés a Vicent Sanz treure el pitjor d'ell mateix. Perquè no ens enganyem: en el cas de Vicent Sanz, l'assetjament sexual i el laboral han sigut dues cares de la mateixa moneda.

JARABA TÉ “UN PLA”

El Director General ha anunciat en les Corts que l'empresa presentarà un Pla d'Igualtat alternatiu al que ha proposat la Intersindical. Per què no s'ha fet en els darrers tres anys com era obligació de l'empresa? No serà que era Vicent Sanz al que li corresponia fer-lo? Ara, a Jaraba li han entrat les preses per fer un pla, però comencem a pensar que el seu objectiu prioritari no és recuperar el temps perdut, sinó buscar una excusa per no acceptar com a punt de partida la proposta que ha elaborat la Intersindical amb l'únic objectiu de buidar-la de contingut.
De moment, el que sabem és que l'empresa no ha dit ni una paraula sobre el protocol d'urgència que li vam presentar per canalitzar possibles noves denúncies d'assetjament.

Per a llegir les frases i algunes perles de la compareixença del Director General sobre Vicent Sanz i el Cabanyal fes un clic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada