dijous, 14 de gener del 2010

LA COMISSIÓ DE PRESTACIONS SOCIALS APROVA EL LLISTAT PROVISIONAL DE BENEFICIARIS

La comissió de prestacions socials ha analitzat les sol.licituts presentades pels treballadors de RTVV en les categories d’ajudes a fills, per estudis i per pròtesis. De les 1741 sol.licituts presentades s’han aprovat 1.692 i s’han denegat 49.

Per primera volta s’ha aplicat el nou Reglament de Prestacions Socials consensuat entre l’empresa i els tres sindicats signants del VIII Conveni Col.lectiu, entre els quals es troba la Intersindical Valenciana.

Este Reglament ha augmentat la transparència en les concessions. Així, a partir de la setmana pròxima, els treballadors als quals se’ls denegue la prestació rebran una carta amb l’exposició motivada de la negativa i tindran un termini de 15 dies naturals per subsanar errors o presentar al.legacions. La Comissió de Prestacions es reunirà novament el 9 de febrer per aprovar la llista definitiva de beneficiaris.

Les principals raons per les quals s’han denegat les concessions han sigut: no homologació dels centres que imparteixen estudis d’idiomes, no arribar a la cotització de 180 dies en el període de sol.licitut i no presentar les factures i rebuts oportuns o presentar-les fora del termini establert.

La Comissió també ha decidit que tots els fills amb discapacitat física o psíquica tindran dret a gaudir d’una ajuda de 1.100 euros anuals, quantitat que estarà subjecta a la reducció que se’n derive d’aplicar els index correctors definitius.

La Comissió treballa ara per acurtar els terminis i fer possible que el pagament de les prestacions es faça amb la nòmina del mes de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada