dijous, 14 de maig del 2009

EXCLUSIVA: CRUZ I RAYA MESTRES DE PERIODISME DE LOLA JOHNSON I JUANJO BRAULIO

ELS FETS

Canal 9 i Ràdio 9 han amagat que Camps ha sigut imputat pel Tribunal Superior de Justícia per un possible delicte de suborn, cosa que resulta patètica quan tots els mitjans de comunicació han donat complida informació. Però als responsables d'estes misèries els dona igual el descrèdit de RTVV mentre ells continuen amb la panxa plena. Des de la Intersindical, una vegada més, hem demanat la seua destitució. Però quí ha de destituir-los? Pot Pedro García, destituir els responsables d'informatius, Lola Johnson i Juanjo Braulio, quan ell mateix apareix citat com receptor de diversos tratges en el sumari del cas Gürtel? Pot destituir Francesc Camps a Pedro Garcia quan el president és el primer en mentir i amagar la veritat?
Els treballadors de RTVV estem més que farts d'uns directius que durant estos anys no han fet altra cosa que aplicar quatre regles de conducta: sumar manipulació, restar credibilitat, multiplicar deute i dividir la societat.

LA "INFORMACIÓ"

Informació que ha donat Canal 9 i Ràdio 9 a migdia:
"El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana fa un pas més en les diligències en les ramificacions del 'cas Gürtel'. La pròxima setmana han sigut citats a declarar Ricardo Costa, Francesc Camps, Víctor Campos i Rafael Betoret. Camps ja es va personar en la causa fa un mes per conéixer els detalls per a poder defendre's així de les acusacions. Des de el Consell i el Partit Popular es mostren tranquils davant l'oportunitat que es presenta de demostrar que totes les acusacions son, segons han dit, una gran mentida".
Qui ha estat imputat? Per què ha estat imputat? Que fa Camps perdut entre Costa i Campos?


L'EXCLUSIVA


Aquesta és una exclusiva que arreplega una lliçó pràctica d'un màster de periodisme dels que es paguen a preu d'or. El vídeo que teniu a continuació té com escenari una mena de Parlament, però això és un simple decorat per despistar. El escenari real i els veritables protagonistes els coneixeu més que de sobra. I també sabeu de sobra quins han sigut els alumnes que millor nota han tret en el màster.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada