dimarts, 27 de gener del 2009

TAULES SALARIALS 2008: ELS TREBALLADORS RECUPEREM PODER ADQUISITIU

Durant el 2008 els treballadors de RTVV no només han mantingut el poder adquisitiu, sinó que l’han millorat en vora tres punts una vegada descomptat l’IPC.
Considerem que les taules salarials del 2008 presentades per l’empresa responen a les principals reivindicacions sindicals, cosa que ens ha permés firmar hui, de forma definitiva, el VIII Conveni Col.lectiu. Del seu contingut ja hem parlat amplament. A partir d’estos moments el repte és aconseguir que s’apliquen els seus aspectes més positius i, sobretot, els referits a l’estabilitat laboral.

EL QUE HEM COBRAT

A hores d’ara ja hem cobrat l’increment del dos per cent en tots els conceptes i un altre u per cent addicional inclós en les pagues extraordinàries a través de l’increment en un terç del Complement Específic. Este increment es tornarà a produir enguany amb la qual cosa en les pagues extraordinàries cobrarem el cent per cent del complement específic. És a dir que el 2009 tindrem 14 pagues iguals.

ELS 492 EUROS QUE FALTEN PER COBRAR

El VIII Conveni manté la clàusula de revisió salarial tot i que engunay no serà d’aplicació ja que l’IPC s’ha quedat per sota dels salaris que ja hem cobrat al llarg de l’any passat.
El que si està pendent és el cobrament d’un increment del 0’5 per cent de la massa salarial que ja han cobrat els treballadors de la Generalitat i que, fins ara, l’empresa es negava a aplicar a RTVV. Este increment serà linial i equival a 116 euros per treballador.
També està pendent el plus de transport de 376’41 euros que cobrarem en la nòmina d’este mes. Els endarreriments, per tant, sumen un total de 492 euros.
Les prestacions socials s’abonaran en la nòmina de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada