dimecres, 28 de gener del 2009

ENS UNEIXEN MÉS COSES QUE ENS SEPAREN


Divendres passat ens vam assabentar de la decisió d'Ignasi Àngel Carbonell de renunciar a la presidència del Comité d’Empresa. Es tracta d’una decisió que ha pres autònonament CCOO, però de la qual no podem ser aliens els treballadors ni els sindicats que van donar suport a la seua candidatura. La Intersindical, davant al situació d’incertesa que s’ha obert, manifesta:


1- Que l'elecció en el seu moment del President, Vicepresident i Secretari del Comité d'Empresa fou fruit d'un acord entre CCOO, Intersindical, UGT i CGT per tal d'escenificar la victòria de l'esquerra en les passades eleccions sindicals.

2- Que la Intersindical considera que l'acord continua sent més vigent que mai.

3- Coherentment amb el punt anterior, la Intersindical reafirma el seu compromís de votar per a la presidència del Comité d'Empresa el candidat que propose CCOO.

4-Que la Intersindical no entrarà en cap negociació que desvirtue l'acord original.

5- Cas que CCOO no presente candidat alternatiu, la Intersindical votarà el seu propi candidat.

6- Coherentment amb tot l'esmentat, la Intersindical no acceptarà cap vot que desvirtue l'acord original i els compromisos que el feren possible.

7- La Intersindical respecta la posició de CCOO i CGT de no firmar el VIII Conveni Col.lectiu perquè consideren que així defensaran millor els interessos dels treballadors des de fora que des de dins. Tanmateix, pensem que l'acord al que vam arribar després de les eleccions sindicals anava més enllà de la negociació del Conveni.

8- La Intersindical fa una crida a CCOO perquè reconsidere la dimissió del President del Comité d'Empresa o que presente un candidat alternatiu. Cas de no fer-ho, han de ser molt conscients que la presidència pot anar a parar a mans d'USO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada