dilluns, 26 de setembre del 2011

28 D'OCTUBRE: ELECCIONS SINDICALS


Este matí s'ha constituït la Mesa Electoral per a les eleccions sindicals a RTVV que es faran el 28 d'octubre. Els treballadors, amb el vot, anem a tindre l'oportunitat d'elegir les opcions sindicals i les persones que hauran d'encarar la difícil situació que viu l'empresa. No són unes eleccions de tràmit. Amb el vot, els treballadors anem a ensenyar una bona part de les nostres cartes. I cal triar-les bé.


LES OPCIONS D'ARA MARQUEN EL CAMÍ DE DEMÀ

El dia 28 d'octubre els treballadors triarem entre les diverses opcions sindicals i, en fer-ho, definirem la manera amb la qual volem encarar els problemes que ens venen de cara.
Després de quatre anys, ja sabem el que pensa cada sindicat. I, sobre tot, com treballa cadascun d'ells: Els que negocien i els que es neguen a negociar, els que es mobilitzen i els que es neguen a mobilitzar, els que no dubten a anar als tribunals a defensar els treballadors i els que es conformen amb una queixa més o menys ferma.

NO ÉS MOMENT D'ANÈMIES

Nosaltres aprofitarem el temps que queda per a les eleccions per explicar el que hem fet i el que volem fer i serem respectuosos amb les altres opcions sindicals. Entre altres coses perquè som conscients que a l'endemà de les eleccions caldrà reconstruir la unitat. El que si farem és donar arguments per desemmascarar USO perquè estem convençuts que un sindicat que defensa sistemàticament l'empresa no pot defensar al mateix temps els treballadors. Cada vot que reba USO debilitarà la resta de sindicats i enfortirà l'empresa. I ara, no és moment d'anèmies.

ESTÀ SEGUR QUE POTS VOTAR?

Les eleccions es fan el dia 28, però per poder exercir el vot el primer que cal fer és verificar si estem en el cens electoral que s'exposarà a partir de demà. També cal considerar l'opció del vot per correu. Des de la Intersindical intentarem mantindre't informat de forma puntual. De moment, dalt, a mà dreta del blog, ja pot consultar el calendari electoral complet i a poc a poc afegirem altres qüestions que et poden ser d'interés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada