dilluns, 29 d’agost del 2011

EL PRESIDENT DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DE RTVV ASSEGURA QUE ENGUANY NO HI HAURÀ CAP ERO

El president del Consell d'Administració de RTVV, Juan de Dios Navarro, s'ha compromés amb els sindicats a que enguany no es farà cap Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), però no ha donat les mateixes garanties sobre el manteniment de la totalitat dels contractes temporals.


ENGUANY NO HI HAURÀ ERO

Juan de Dios Navarro ha assegurat que durant el 2011 no es farà cap ERO, però no s'ha atrevit a donar les mateixes garanties sobre el manteniment de la totalitat dels contractes temporals.

L'ajornament d'un possible ERO no allunya el fantasma dels acomiadaments, però ens dóna l'oportunitat de continuar lluitant perquè tota reestructuració de RTVV es realitze a partir d'un contracte programa consensuat amb les forces polítiques i amb participació dels sindicats i que garantisca la viabilitat de l'empresa i el manteniment dels llocs de treball.

La reunió amb el President del Consell d'Administració s'ha fet en acabar la sessió del Consell d'Administració en la qual s'ha plantejat per primera vegada la continuïtat de López Jaraba com a Director General de RTVV. En l'entrevista, a més de la Intersindical, han estat representants de CCOO, CGT i UGT que prèviament ens hem concentrat en les portes del Consell d'Administració.


UNA ACTUACIÓ INDECENT

El compromís de no realitzar cap ERO enguany posa en relleu la frivolitat que ha tingut la direcció de RTVV que ha sigut incapaç de contrarestar les informacions aparegudes este estiu on s'assegurava insistentment que a setembre s'encetaria el procés per tirar al carrer un miler de persones. La falta de sensibilitat que ha demostrat el senyor López Jaraba envers les mil famílies que han viscut angoixades este estiu considerem que és indigna d'un Director General.


L'INFORME MILLOR GUARDAT

Juan de Dios Navarro ens ha assegurat que no té en el seu poder l'informe Pricewaterhose que s'ha convertit en el document millor guardat de la història de RTVV. Un informe que des de la Intersindical hem reclamat de totes les maneres possibles, fins i tot, este mateix mes, davant la inspecció de treball.


EL MODEL DE RTVV QUE VOLEM

La Intersindical ha fet arribar a tots i cadascun dels membres del Consell d'Administració el document que va presentar als partits polítics durant la passada campanya electoral i en el qual concretem el model de RTVV que volem. La nostra proposta ja fou assumida en la seua totalitat per EUPV i Compromís mentre que des del PSPV el seu secretari general ens va fer saber que la compartia bàsicament.

En l'escrit que hem enviat hui, hem fet una crida als membres del Consell d'Administració elegits a proposta del PP per tal que reflexionen sobre el canvi de rumb que cal imprimir a RTVV per tal que guanye en credibilitat, que complisca els objectius que assenyala la Llei de Creació i que defense l'estabilitat i els drets dels treballadors, en ser el millor patrimoni que té l'empresa.


EL FUTUR DE RTVV NO POT PASSAR PER JARABA

Tot fa pensar que dijous que ve López Jaraba serà reelegit Director General de RTVV amb els vots del PP. Des de la Intersindical pensem que no és la persona adequada per dirigir la nova etapa que haurien d'obrir la ràdio i televisió pública. Jaraba representa la continuïtat d'una època que volem oblidar i manté el mateix equip de Pedro García, qui està a punt de ser imputat en el cas Gürte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada