dijous, 25 d’agost del 2011

LA INTERSINDICAL DEMANA QUE ELS SINDICATS COMPAREGUEN DAVANT EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE RTVV

Davant la convocatòria del Consell d’Administració de RTVV per al pròxim dilluns 29 d’agost, Intersindical Valenciana ha demanat al seu president ,Juan de Dios Navarro, que incloga en l’ordre del dia la compareixença dels representants sindicals. I això perquè volem fer-los arribar directament la nostra preocupació davant l’anunci de retallades de plantilla, que algunes fonts situen al voltant dels 1.000 treballadors.


VOLEM QUE ENS ESCOLTEN

Intersindical Valenciana considera que la repercussió social i econòmica de la mesura no pot deixar de banda als representants sindicals, que tenen dret a fer arribar al Consell d’Administració les seues alternatives sobre el manteniment dels llocs de treball i explicar les causes que han provocat l’actual situació. En este sentit volem deixar ben clar que els treballadors no som els responsables del deute acumulat i els baixos índex d’audiència, sinó la mala gestió dels últims anys.


PER A COMENÇAR, QUE ES RESPECTE LA LLEI

En la petició que hem fet també exigim que es respecte la normativa laboral que obliga l'empresa a fer arribar als representats dels treballadors tota la informació que dispose sobre els plans de futur dels diferents centres de producció de TVV i Ràdio 9 i com afecta a la plantilla i a la producció de les diferents societats. Entre els documents que reclamem figura l’informe realitzat per l’empresa Pricewaterhouse Cooper, on s’analitza l’estructura i la situació econòmica de RTVV i que hauria servit de base als anuncis de comiats massius.


JARABA S'ENROCA EN L'OCULTACIÓ

La Intersindical, una vegada més, condemna l’actitud de la Direcció General de RTVV que s’ha negat reiteradament a entregar una còpia de l’informe de Pricewaterhouse als representants sindicals, per la qual cosa ja vam presentar a començaments d’agost una denúncia davant la Inspecció de Treball. L’últim episodi d’ocultació l’hem viscut hui a RTVV, quan des de la Direcció General s’ha tornat a negar informació al membre del Consell d’Administració de RTVV, Rafael Xambó, qui ha visitat les instal.lacions de Burjassot per demanar l’esmentat document.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada