dijous, 12 de maig del 2011

QUI ENS ESTÀ ENGANYANT?

El passat mes d'agost, López Jaraba va demanar un estudi per tal que una empresa externa elaborara “un projecte per adequar el model organitzatiu i de gestió de RTVV a l'actual conjuntura audiovisual”. El plec de condicions estipulava que el treball hauria d'haver-se lliurat el 28 de febrer i el Director General es va comprometre a lliurar-lo als sindicats en el moment que el tinguera. Ens va mentir el senyor Jaraba? Ha incomplit l'empresa Price Waterhouse les seues obligacions a pesar d'haver cobrat 185.000 euros? La Intersindical ha demanat una entrevista amb el Director General perquè ens ho explique.


UNA COMANDA POLÈMICA

La Intersindical ja va manifestar al Director General la seua preocupació per l'abast i conseqüències del treball encomanat a Price Waterhouse en considerar que inclou una bona part de les qüestions que haurien de formar part d'un contracte-programa. Nosaltres considerem que determinar els objectius i la viabilitat de RTVV no és una mera qüestió tècnica i que, tractant-se d'un servei públic, hauria de ser fruit del consens polític i comptar amb la participació dels sindicats. Això ho sap l'empresa. Per això ens preocupa que l'objectiu de l'informe siga buscar arguments per a maquillar i arrodonir decisions que ja estan preses.

QUI ENS ENGANYA?

El passat 27 de gener López Jaraba es va comprometre a traslladar als sindicats el contingut de l'informe. Entenem que si l'informe ja ha estat lliurat, el director general ha incomplit els seus compromisos. En cas contrari, és evident que Price-Waterhouse no ha complit el plec de condicions, per la qual cosa voldríem saber si l'empresa ha pres alguna mesura al respecte.

TENIM DRET A SABER

Des de la Intersindical hem demanat una reunió amb el director general i li hem recordat que l’Estatut dels Treballadors estableix clarament el dret dels sindicats a conèixer tot allò que es refereix a l'evolució de l'ocupació en l'empresa i de tot allò que es referisca a qüestions relacionades amb reestructuracions de plantilla i implantació de nous sistemes laborals. Són arguments més que contundents perquè López Jaraba ens convoque tal i com li hem demanat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada