dissabte, 14 de maig del 2011

ESTEM FARTS QUE L'EMPRESA INTENTE TRANSFORMAR ELS ATACS CONTRA ELLA EN ATACS CONTRA ELS TREBALLADORS

La Intersindical Valenciana en RTVV dóna suport als treballadors de Canal 9 que han cobert el mitin central del PSPV-PSOE a la plaça de bous de València, que han sigut escridassats pels assistents a este acte. La secció sindical recorda que els treballadors no són responsables de la indigna línia informativa de la radiotelevisió pública valenciana, que hem denunciat en tantes ocasions.


Entenem el malestar dels partits polítics d'esquerres amb la nostra empresa i que la societat valenciana no se senta representada per un mitjà que paga amb els seus impostos. Una vegada més, demanem la dimissió del director general, José López Jaraba, i de tots els directius de l'ens, responsables últims de la manipulació informativa. El millor que pot fer Jaraba és dimitir i deixar d'utilitzar els treballadors com a escuts per protegir-se de la seua responsabilitat en la gestió de l'empresa des del punt de vista econòmic i informatiu. Volem dir-li que estem farts de que intente convertir el que són atacs contra la seua actuació en atacs contra els professionals.

La Intersindical considera inajornable la reactivació dels comités de redacció de Canal 9 i Ràdio 9. De la mateixa manera, demanem als treballadors que defensen la seua dignitat com a professionals davant la pressió de l'empresa. Este sindicat, com està demostrant en altres fets ocorreguts en esta casa, farà costat sempre als treballadors que donen la cara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada