dimarts, 3 de maig del 2011

EL MODEL DE RTVV QUE REIVINDIQUEM I QUE TRASLLADEM ALS PARTITS POLÍTICS PERQUÈ EL FACEN PROPI

Des de la Intersindical Valenciana defensem un model públic de RTVV. Volem una ràdio i una televisió de qualitat, compromesa amb la societat valenciana, transparent i socialment rendible. El model que defensem, ara i ací, i que presentem als partits polítics amb el desig que el facen propi, passa per les següents reivindicacions:


1- Elaboració d'un contracte-programa consensuat per les forces polítiques, i amb participació dels treballadors de RTVV, que garantisca la viabilitat de l'empresa i el manteniment dels llocs de treball.

2- Compliment dels objectius de la Llei de Creació de RTVV: Promoció del valencià, objectivitat, veracitat i imparcialitat de les informacions, respecte al pluralisme i potenciació dels valors democràtics.

3- Augment de la productivitat millorant la gestió i acabar amb la infrautilització i marginació que actualment pateixen molts dels professionals. Els treballadors volem i podem produir més, produir millor i produir a menys cost.

4- Millorar els mecanismes de control i participació: despolitització del Consell d'Administració, més protagonisme de la Comissió de Control de RTVV, elecció per les Corts del Director General, Creació del Consell de l'Audiovisual i del Consell Assessor i posada en marxa dels Comités de Redacció.

5- Compliment del Conveni Col.lectiu: Considerem que l'arbitrarietat en les contractacions i l'autoritarisme en la política laboral que hui caracteritzen l'empresa són incompatibles amb la llibertat d'informar, el desenrotllament de la creativitat i el compromís dels treballadors amb la societat a la qual han de servir.

6- Auditoria exhaustiva dels darrers anys, renovació de l'actual organigrama i elecció de nous gestors amb criteris professionals i no polítics.

7- Volem que RTVV es comprometa en una veritable regeneració ètica. La societat valenciana no es mereix que un ex director general estiga a punt de ser imputat per lladre i un ex secretari general estiga a punt de ser jutjat per abusos sexuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada