dijous, 28 d’abril del 2011

SER MÉS. ESTAR MÉS UNITS

CCOO i CGT han convidat Compromís, PSPV i EU perquè vinguen al CPP de Burjassot per explicar els seus programes electorals referits a RTVV. Això significa que el dia 3 no es farà l'assemblea que es va acordar en la darrera concentració. El motiu de convertir la pròxima concentració en assemblea va sorgir de la necessitat de reflexionar sobre la manera de millorar i rellançar les mobilitzacions i d'aprofitar la campanya electoral per tal de fer arribar les nostres reivindicacions.


REIVINDICACIONS UNITÀRIES PER GUANYAR FORÇA

Des de la Intersindical ens agradaria afrontar el futur més pròxim amb la màxima unitat d'acció possible. Per això, ens hauria agradat portar una reivindicació unitària a l'hora de parlar amb els partits. Ens hauria agradat que estes reivindicacions s'hagueren plasmat en un document fet amb el suport dels sindicats, però també amb la participació dels treballadors que cada dimarts es concentren per denunciar amb la seua presència que les coses van malament. Encara més: ens agradaria que foren els treballadors els que impulsen actuacions unitàries.


SI SOM MÉS, ENS FAREM SENTIR MILLOR

Com hem dit, en la darrera concentració es va posar en evidència que cal fer un balanç del que han sigut les mobilitzacions i reflexionar sobre la forma d'abordar el futur tan incert que ens espera. Esta tasca no la podrem fer dimarts que ve, però no podem ajornar-la més enllà del següent dimarts. Mentre no fem això, correm el risc de que les reunions amb els partits acaben convertint-se en un acte electoral seu en compte d'un acte reivindicatiu nostre.

I per descomptat, cal que cada vegada sigam més els que acudim a les concentracions perquè, només així, ens farem sentir i estarem en les millor condicions per afrontar les envestides de l'empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada