dijous, 23 de desembre del 2010

LA PAGA DE NADAL, DESPRÉS DE NADAL PER PRIMERA VEGADA EN LA HISTÒRIA DE RTVV

Per primera vegada en la història de RTVV, els treballadors cobrarem la nòmina de desembre, que inclou la mensualitat, la paga extraordinària i una part dels endarreriments, després de Nadal. L’empresa ha confirmat a esta secció sindical que fins la setmana que ve, en data per concretar, no es pagaran les nòmines.

L’empresa s’excusa en què la Generalitat no ha fet tota l’aportació econòmica i en la necessitat de complir amb els interessos dels deutes de RTVV abans de finals d’any.

L’impagament de les nòmines és una vulneració flagrant del VIII Conveni col.lectiu que, en l’article 46, estableix que la nòmina de desembre té el dia 22 com a data de venciment. L’empresa, en la Comissió Paritària del passat dia 10, tampoc no va informar els representants dels treballadors de cap modificació de la data de pagament.

Esta secció sindical s’ha dirigit per registre d’entrada al director general de RTVV, José López Jaraba, perquè pague d’immediat les nòmines. Cas que no fóra així, esta secció sindical prendrà les mesures oportunes per assegurar els drets dels treballadors en temps i forma. De fet, el pròxim 29 de desembre el Tribunal d’Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana vorà el recurs presentat per la Intersindical per exigir el pagaments de tots els endarreriments que s’adeuten als treballadors des de l’any 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada