dimarts, 24 d’agost del 2010

INTERSINDICAL VALENCIANA DEMANA A JARABA QUE RECTIFIQUE LA CONTRACTACIÓ DE LA FILLA DE L'EX DIRECTOR DE RÀDIO 9

Intersindical Valenciana a RTVV ha sol.lcitat formalment al Director General de RTVV, José López Jaraba, que rectifique la contractació de Laura Gomar Piera, filla de l’ex director de Ràdio 9, Javier Gomar, per a cobrir la plaça d’Expert en Producció.
Esta secció sindical recorda que el lloc d'Expert en Producció fou creat a través de la convocatòria 5/1988 de 29 d'octubre del mateix any i apareix publicada en el DOGV 951 del 25 de novembre. Segons consta en aquest, el requisit que cal per cobrir la plaça és el de tindre “una experiència de 3 anys en tasques de direcció de producció en un canal de televisió”. També assenyala com a mèrits la formació acadèmica adequada per a la programació i gestió de recursos econòmics, el coneixement d'idiomes i l'experiència professional relacionada amb el lloc a cobrir. És evident que la persona contractada no compleix ni pot complir el requisit que es demana per cobrir el lloc de treball, ja que la seua experiència a RTVV es limita a un contracte com a becària.
Intersindical Valenciana considera especialment greu que en els moments difícils que travessa l'empresa, els criteris de contractació de directius i tècnics del màxim nivell passen per l’enxufisme i no per la qualificació professional. Amb un endeutament acumulat de 1.100 milions d’euros, deutes amb els proveïdors que superen l’any i retards en els pagaments compromesos amb els treballadors, resulta escandalosa la contractació d’una assessora que ni reuneix els requisitis ni la capacitat professional per ocupar un lloc retribuït amb més de 51.000 euros.
Si la Direcció General de RTVV no rectifica, Intersindical Valenciana denunciarà el contracte davant la Inspecció de Treball en entendre que s’ha fet de forma fraudulenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada