divendres, 27 d’agost del 2010

CONTRACTE-PROGRAMA, ERE, O GANES DE FOTRE?

La Intersindical ha demanat una entrevista amb el Director General de RTVV, José López Jaraba, per tal que li explique el contingut i abast de la licitació que ha fet l'empresa amb l'objectiu de cobrir un “servici d'assistència tècnica consistent en l'elaboració d'un projecte per a adequar el model organitzatiu i de gestió de Televisió Autonòmica Valenciana, S.A. (TVV) i Ràdio Autonomia Valenciana, S.A. (RAV) a l'actual conjuntura audiovisual”. La licitació té un valor de 185.000 euros, apareix publicada en ple mes d'agost i té com a data límit el 6 de setembre.

La Intersindical ha manifestat al Director General la seua preocupació per l'abast i conseqüències d'esta licitació en la mesura que aborda una bona part de les qüestions que haurien de formar part del contracte-programa que reiteradament hem demanat. Este contracte-programa, on s'han d'abordar els objectius i la viabilitat de l'empresa, no pot ser el resultat de mesures unilaterals, sinó fruit del consens polític i la participació dels sndicats.
El fet que la licitació es realitze en ple mes d'agost i que establisca la data límit per participar-hi el 6 de setembre afegeix motius per pensar que l'empresa intenta actuar amb la més absoluta manca de transparència, cosa que sistemàticament acaba perjudicant els treballadors. En este sentit, no podem descartar que, lluny del contracte-programa que va prometre Camps en les Corts, s'amague la pura i simple preparació d'un ERE.
Des de la Intersindical exigim informació sobre el contingut i objectius de la licitació, per la qual cosa considerem imprescindible que el Director General done la cara i ens l'explique l'abast de la seua iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada